To je byt ,ktory by som chcel riesit pomocou vizualizacneho programu a odbornou pomocou,,,obyvacia miestnost a kuchyna by mala byt prepojena jedalenskym stolom,medzi balkonovim oknom a kuchynskym .miestnost cislo 8 je kumbalik,ktory chcem nahradit samostatnym WC,,5a4 je kupelna a WC ,to ale chcem spojit len na kupelnu ktoru chcem rozsirit este o 1meter smerom do kuchyne (3).priecku kde je vstup z obyvacky do kuchyne ,rozsirit.prechod z kupelne do kuchyne zamurovat aby vzniklo miesto pre kuch.vecsie. A posledny stavebny ukon by mal byt seknutie chodby prieckou priamo pred vchodom do WC kde vznikne vnutorny priestor pre pracovnu.

Priecka by mala smerovat ,od konca vane kde je znazornena az po stenu smerom k izbe cislo 7 ,vlastne rovnobezne ku skrini ktora tam je znazornena. Komplet jadro je este z umakartu ,aj stena ktora predeluje Kuchynu s WC a kupelnou,,,je to typicky Prazsky typ., Strasne by som chcel poziadat o pomoc , Tvoje vizualizacie su super ,hlavne kuchyna ,len ja si to neviem realizovat.

 

Zobrazenia: 1752

Odpovedať na toto

Odpovede na túto diskusiu

Skús si stiahnuť jednoduchý grafický program SWEET HOME 3D, a zvládneš to aj sám. Nie je to profi program, ale na utvorenie predstavy to v pohode postačí. Sám ho využívam na prezentáciu zákazníkovi pri prestavbe kúpelne, alebo bytu a stretávam sa s pozitívnymi ohlasmi.         www.sweethome3d.com/

Este jednoduchsie je kliknúť na odkaz HOMESTYLER a nie je nutne nic instalovat vsetko bezi online priamo na stavebnictve, homestyler  zvlada aj 3d, pracu je mozne ulozit a neskor sa k nej vratit.

FlyingArchitecture - profesionalne architektonicke vizualizacie :)

Mozete sa ozvat, ak mate zaujem...

 

Matus

to je az prilis narocne .,a hlavne nakladne.,ale dakujem

Ja pouzivam k vizualizaciam sketchup ... ktory je jednoduchy, bezplatny a s kombinaciou rendrovacieho programu napriklad Vray sa tam daju urobit velmi pekne vizualizacie .... 

Ano, ale tiez to nie je najlacnejsie riesenie. Licencia na V-Ray pre SU stoji myslim 900 euro...

No ano .... tak tiez dobrym rendrom je kerkythea ... ten je tusim free ... 

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby