Ahoj (Dobrý deň),

Pretože sa snažíme vytvoriť portál o informáciách za ktorými stoja konkrétni ľudia, ich znalosti, záujmy, potreby, firmy, školy, spolky...jednoducho portál o ľuďoch a nie obyčajných nič-nehovoriacich ikonkách. Týmto sa do budúcna chceme taktiež vyhnúť anonymnému spamovaniu (čo určite úplne nepôjde a sem tam nás navštívi nejaký čínsky, ruský alebo iný spamovač). Taktiež odbúraním  anonymity chceme zabrániť hrubozrnným vulgarizmom, nech si povie ktokoľvek svoj názor, uverejní informácie, ale nech sa pri tom ukáže kto je. Vopred ďakujeme že rešpektujete túto podmienku používania webstránky stavebnictvo.sk

martin

Zobrazenia: 661

Odpovedať na toto

Odpovede na túto diskusiu

Celá myšlienka tohto webu je aby stavebníci nadviazali kontakty. Keď si prečítam článok od užívateľa, alebo prezriem fotoalbum s jeho realizáciami a chcem ho kontaktovať, alebo položiť mu otázku je dobré vedieť aj o koho sa jedná a ako vyzerá(láme to ľady). Viacerý užívatelia majú vlastnú firmu alebo sú v nejakej zamestnaný. Je samozrejmé že aj svoju firmu chcú prezentovať a tak si dajú miesto fotky logo alebo značku firmy. V princípe by to nebolo nič zlé ale aj tak si myslím, že v prvom rade ľudia prezentujú svoju firmu alebo spoločnosť nie naopak. Logo alebo značku si každý užívateľ môže pridať do svojej osobnej stránky ( viď záložka moja strana), na tento účel vie použiť textbox kde sa dá nahrať prakticky čokoľvek, ak by si stým niekto nevedel rady kontaktujte skupinu technická podpora. Bežne sa stáva že počas profesného života vystriedame viacero firiem a každá má iné logo, Vy však ostanete rovnakí.
Pekný večer.
Som tu krátko..
A trochu poopravím: ...konkrétni ľudia..., ...nás navštívi nejaký...

:-)
dobrý večer, ďakujem - pravdupovediac ma prekvapilo že iba táto chyba :-) (opravené)
Podmienka mat fotku je ok, ale preco visi ten oznam v strede hlavnej stranky, uz nejaky ten den.:)...ten textovy blog potrebuje novu uputavaciu informaciu...!!
je to aj pre všetkých nových členov odkaz - ale do týždňa to pravdepodobne vymažem - je pravda že to nie je moc prínosná informácia
zmenené na niečo informatívne :-)
tú prvú vetu na hlavnej strane upravujem už neviem koľký krát :(  - bolo tam napísané: "Stavebnictvo.sk je o ľuďoch zo stavebníctva a pre ľudí, ktorí hľadajú od nich radu, služby alebo informácie" zmenil som to teraz na : "Stavebnictvo.sk je o ľuďoch zo stavebníctva a pre ľudí, ktorí hľadajú od nich radu, služby, informácie alebo chcú ostatných o niečom informovať." pretože Rišo pridal foto o tom zvalenom stánku - ja by som sa v tej prvej vete predtým na jeho mieste nenašiel. :-D Nezmeníme to ale napr na najjednoduchšie: "Stavebnictvo.sk je o ľuďoch ktorý hľadajú radu, služby, informácie alebo chcú ostatných informovať. " (a bude to vlastne o všetkých)? , alebo má niekto nejaký nápad na tú prvú vetu ? (ja tiež ponúkam služby ale zároveň aj hľadám radu a informácie a chcem informovať - nepatrím iba do jednej skupiny)

Ahoj Martin.

Ak to bude prínosom, prispejem do procesu formulácie prvej vety.

Neviem, či má byť stručná, alebo popisná, alebo nejaká osobitá.. Tak som nejaké napísal..

 

1. "Stavebníctvo.sk  je pre ľudí, ktorí hľadajú alebo poskytujú informácie z oblasti stavebníctva a architektúry, je (tak) pre ľudí z profesie, ako aj pre laikov."

 

2. "Stavebnictvo.sk  poskytuje priestor na výmenu informácií z oblasti stavebníctva a architektúry, je tak pre ľudí z profesie, ako aj pre laikov."

 

3. "Stavebnictvo.sk  poskytuje priestor na výmenu informácií súvisiacich so stavebníctvom a architektúrou, je tak pre ľudí z profesie, ako aj pre laikov."

...............

Pekný večer prajem  :-)

 

MiroRico

mne sa paci najviac ta prva Miro :-)

ahoj Miro,

tá veta by mala byť aj aj aj :) , ja by som tiež za tú tretiu hlasoval - ešte to chvíľu necháme tak, ak by chcel niekto napísať nejaký nápad a potom zmeníme (predpokladám že keď si podčiarkol prvú ty(Vy) si za prvú, tak ?). 

 

ďakujem

Martin

posielam odkaz ako si správne voliť fotku do profilovky :D

http://www.youtube.com/watch?v=tnJ8pPSEW6k&feature=player_embedded

no mozno niekoho z nich tu aj mame:D

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby