Články používateľa Key Communications – Júl 2019 archív (7)

Ako vydláždiť balkón

Balkón je vhodným miestom pre príjemné trávenie voľných chvíľ. Pokiaľ sa na ňom už podpísal zub času, je vhodné ho oživiť. Správne vybraná dlažba dokáže zázraky. Nechajte sa inšpirovať návodom z Hornbachu, ako vydláždiť balkón.

 

Ak ste sa rozhodli vydláždiť balkón, nepodceňujte úvodnú fázu - prípravu. Tá sa líši podľa toho, aký povrch balkón má a či je problematický. Ak kladiete novú dlažbu na betón, je potrebné opraviť vady - drobenie,…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Júl 31, 2019 o 13:55 — Žiadne komentáre

Ako správne zazimovať terasu z kompozitu?

Počas leta je terasa vystavená mnohým vplyvom, nielen dažďu či intenzívnemu slnečnému žiareniu, ale aj väčšej prevádzkovej záťaži. Vonku ľudia trávia totiž oveľa viac času ako inokedy, na terase sa organizujú posedenia s priateľmi či grilovačky. Na aké povinnosti by ste po ukončení letnej grilovacej sezóny nemali zabudnúť? Aby kompozitná terasa plnila svoj účel aj budúci rok, bola rovnako pekná a funkčná, treba ju správne zazimovať.

 

Na rozdiel od drevených…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Júl 31, 2019 o 11:53 — Žiadne komentáre

VELUX otvára showroom v Bratislave

Svetový líder vo výrobe strešných okien VELUX sa priblížil slovenským zákazníkom. V júli pre nich v Bratislave otvoril novú vzorkovňu výrobkov s ponukou odborného poradenstva a zľavnených poukážok na nákup tieniacej techniky. Ako špeciálny bonus zavádza raz mesačne bezplatné konzultácie s architektmi VELUX.

Málokto vie, že najväčším výrobcom okien na Slovensku je spoločnosť VELUX, ktorá v Partizánskom pred 10 rokmi otvorila svoj výrobný závod. Od leta sa na…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Júl 25, 2019 o 11:36 — Žiadne komentáre

Nechajte sa oslniť výberom farieb

Pri zariaďovaní vysneného interiéru sa určite nechcete obmedzovať výberom farieb. VELUX to chápe a preto vyvinul novú kolekciu úplne zatemňujúcich roliet Colour by You, ktorá sa prispôsobí každému štýlu a vkusu. Vďaka neuveriteľnej ponuke až 1 800 odtieňov môžete vytvárať rovnako pestré interiéry ako sú vaše predstavy.

Privádzanie farieb do našich životov a domovov by malo byť zábavným a povznášajúcim zážitkom. Farby môžu nielen obohatiť interiér a podtrhnúť…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Júl 24, 2019 o 13:10 — Žiadne komentáre

Plánujete protislnečnú ochranu? Poradíme vám.

Dokonca aj na tom najpohodlnejšom záhradnom nábytku si človek v lete neoddýchne, pokiaľ naňho praží slnko. Vhodná protislnečná ochrana je kľúčom k dokonalému relaxu. Vyberte si ten správny spôsob tienenia a užite si leto!

Najjednoduchším spôsobom ako si zabezpečiť tienenie na balkóne či terase je pomocou slnečníkov alebo markíz. „Pri výbere vonkajšieho tienidla, ako sú slnečníky a markízy, dbajte na to, aby bol príslušný výrobok otestovaný podľa UV…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Júl 18, 2019 o 13:10 — Žiadne komentáre

Stručný sprievodca čerpadlami na vodu

Typov záhradných čerpadiel je mnoho. Používajú sa na zalievanie, zavlažovanie, na odčerpávanie pivníc alebo na zásobovanie domácnosti vodou. Nechajte si poradiť odborníkmi zo spoločnosti HORNBACH, ktorí vám pomôžu s výberom toho správneho a užitočného.

Čerpadlá môžeme rozdeliť na ponorné, kalové, záhradné povrchové čerpadlá a čerpadlá do suda či na čistú vodu. „Takmer všetky druhy záhradných čerpadiel sú poháňané elektrickou energiou, výnimkou sú iba ponorné…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Júl 3, 2019 o 11:01 — Žiadne komentáre

Začala sa kompletná obnova plavebných komôr Vodného diela Gabčíkovo

Plavebné komory Vodného diela Gabčíkovo sú na hranici životnosti. Spoločnosť Metrostav začala s ich kompletnou obnovou za plnej prevádzky vodného diela. Stavebné práce budú dokončené do roka 2022.

Projekt „Inovácia a modernizácia plavebných komôr pre zvýšenie bezpečnosti a intenzity vodnej dopravy na Vodnom diele Gabčíkovo“ patrí k najväčším riečnym dopravným projektom v Európskej únii.

Ide o prvú veľkú obnovu vodného diela od začiatku prevádzky, teda…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Júl 1, 2019 o 15:11 — Žiadne komentáre

Mesačné archívy

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby