Články používateľa Tomáš Koleň – Október 2019 archív (4)

Chcete, aby vaša spálňa pôsobila exotickejšie? Vyskúšajte tieto tipy

Spálňa nám slúži na každodenný únik do ríše snov a dáva nám podnety, ktorý vplývajú na našu myseľ, fantáziu a zmysly. Ak ste cestovateľská povaha, radi by ste navštívili vzdialené miesta alebo len radi naberáte nové inšpirácie, exoticky ladená izba vás tam prenesie aspoň v myšlienkach. 

“Zaujímavou alternatívou je aj zadováženie si nábytku, ktorý je typický pre miesto, kam chcete…

Pokračovať

Pridané osobou Tomáš Koleň dňa Október 31, 2019 o 10:35 — Žiadne komentáre

Nábytok z paliet je staronový trend domácností!

Drahý nábytok od rôznych značiek už nie je to, za čím sa každý vo vašom okolí otočí. Palety a europalety sú dostupné, ľahké a pevné, čím sa stávajú ideálnym materiálom na tvorbu krásneho nábytku, ktorý je určite originálny. 

Pokiaľ sa bojíte, že paletové drevo hnije, moderné spôsoby ochrany vás vyvedú z omylu. Paletové drevo postačí vybrúsiť, natrieť špeciálnym lakom alebo lazúrou a okrem vysokej ochrany,…

Pokračovať

Pridané osobou Tomáš Koleň dňa Október 31, 2019 o 9:44 — Žiadne komentáre

Efektívne fungovanie skladu? Odpoveďou je intralogistika

Čoraz dynamickejšie prostredie na trhu núti firmy reagovať rýchlejšie a flexibilnejšie. Spoločnosti tak pocítili zvyšujúci sa tlak, čo spôsobilo zvýšenie prevádzkových nákladov. Vo vysokokonkurenčnom prostredí je potrebné ponúknuť čo najviac tovaru v čo najkratšom čase. Neschopnosť flexibilne reagovať na ponuky trhu môže stát spoločnosť jej existenciu. Ak sa však chcete stať silným konkurentom vo vašom segmente, investujte do…

Pokračovať

Pridané osobou Tomáš Koleň dňa Október 16, 2019 o 10:35 — Žiadne komentáre

Druhy pracovných kufrov na stavbu

Stavebníctvo je jedna z profesií, ktorá si vyžaduje naozaj dôkladný výber pracovných pomôcok, a to v tomto prípade - náradia. Na druhej strane, niekedy sa rodiny alebo zväčša muži rozhodnú stavať svojpomocne, či už sa jedná o dom, chalupu alebo chatu a kvalitné náradie je teda viac než osožné. Aké typy kufríkov na náradie poznáme a aké sú najzákladnejšie rozdiely medzi nimi? Čítajte ďalej!

Klasický kufor na náradie na…

Pokračovať

Pridané osobou Tomáš Koleň dňa Október 4, 2019 o 13:30 — Žiadne komentáre

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby