MAPEI Slovensko - Články (3)

MAPEI: Zabezpečte si pohodu na terase

Aby ste si oddych na terase či balkóne vychutnali čo najdlhšie, dajte si záležať na výbere systému stavebnej chémie. Dôležitá je najmä spoľahlivá hydroizolácia.

Kľúčom k dlhej životnosti akejkoľvek konštrukcie, ktorá je v styku s vodou, je správne navrhnutá a zhotovená hydroizolácia. Mapei však upozorňuje, že k nepriepustnej hydroizolácii terasy treba vhodne zvoliť celý systém stavebnej chémie.

AKO NA…

Pokračovať

Pridané osobou MAPEI Slovensko dňa Máj 11, 2017 o 14:02 — Žiadne komentáre

MAPEI: Kúpeľňa bez hydroizolácie predstavuje riziko

Dlhú životnosť a skvelý vzhľad kúpeľne dosiahnete len, ak budete mať pod obkladom a dlažbou správne zhotovenú hydroizoláciu.

Odborníci Mapei upozorňujú stavebníkov: šetriť na hydroizolačnej stierke sa nevypláca! Obklad, dlažba, rovnako ako lepidlá a cementové škáry sú do určitej miery nasiakavé. Voda a vlhkosť cez ne môžu prenikať a spôsobiť poruchy, ktoré sa prejavujú na funkčnosti a vzhľade kúpeľne.…

Pokračovať

Pridané osobou MAPEI Slovensko dňa Marec 23, 2017 o 14:38 — Žiadne komentáre

MAPEI: Zabezpečte základy domu proti vode rýchlo a spoľahlivo

Základom kvalitnej stavby je nepustiť vodu do domu. Stavebník, ktorý podcení hydroizoláciu základov, bude mať problém. Ak sa voda dostane dnu, bude ťažké sa jej zbaviť.



Výrobca stavebnej chémie Mapei ponúka osvedčené riešenia na zabezpečenie ochrany základov domu pred vodou. Hydroizolačný systém na báze bituménu…

Pokračovať

Pridané osobou MAPEI Slovensko dňa Február 28, 2017 o 9:01 — Žiadne komentáre

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby