Červené bodky alebo Red Dots sú v dizajnérskom svete pojmom. Patria k najvýznamnejším oceneniam špičkového priemyselného dizajnu. Každoročne sa o nich uchádzajú tisíce produktov z celého sveta. V tomto roku ich do súťaže bolo prihlásených viac ako 6300 z 59 krajín. V 48 kategóriách, od módnych doplnkov, osvetlenia, nábytku, spotrebnej elektroniky, interiérového dizajnu až k autám a robotike.

Tohtoročné ocenenie RedDot získal aj štýlový, dizajnový bezrámikový rad vypínačov ABB - Xuan Zhi, vyvinutý spoločnosťou ABB LV Installation Materials Co., Ltd. Beijing (CNIIB).

Séria zahŕňa vypínače, rôzne typy zásuviek a ďalšie príslušenstvo. Výrobky sú dostupné v klasickej bielej farbe, ale aj perlovo-zlatej, striebornej champagne a hviezdnej čiernej. Dizajn vypínača je charakteristický jemným oblúkom, zrkadlovým efektom, neviditeľnými líniami spojov, aj odolnosťou voči opotrebeniu. Jeho estetiku podčiarkuje LED podsvietenie s mäkkým a príjemne teplým svetlom. Moderné technológie zabezpečujú, že vypínač sa ani v nepriaznivých podmienkach nebude deformovať.

 

Zobrazenia: 479

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby