Zima je preč - začala jar. Všetko sa prebúdza a to je ten správny čas na jarné upratovnie ale aj redekoráciu našich interiérov. Atmosféra nášho domova a priestorov, v ktorých trávime väčšinu času priamo pôsobí na našu náladu. Ako ale prebudiť jar aj u nás doma?
Teplé a pokojné ladenie zimnej dekorácie by sme mali nahradiť kombináciou zemitej hnedej farby spoločne s najrôznejšími tónmi sviežej zelenej a paletou farieb jarných kvetov. Tradičnými farbami jari sú žltá, fialová, ružová, zelená a oranžová. Tak ako nájdete tieto farby v prebudenej a rozkvitnutej prírode nemali by ste sa ani doma oberať o atmosféru, ktorú tieto vhodne kombinované farby navodia.
Vhodné sú bytové doplnky s kvetinovým vzorom a samotnými kvetmi, ktoré pritiahnu atmosféru prebudenej prírody aj ku Vám domov. V klasicky ladených interiéroch vyniknú hlavne doplnky s menšími vzormi. Do moderných interiérov sa hodia skôr veľké až abstraktné vzory.
Jarné farebné ladenie môžete preniesť do celého vybavenia vášho domova. V kuchyni vynikne pestré prestieranie s novými servisom. Obrazy alebo tapety s jarnou témou môžu ozdobiť steny denných miestností a ladiť s peknými záclonami alebo závesmi. Rozkvitnúť môže aj podlaha vďaka jarne ladeným kobercom.


Možnosťou ako si dopriať vkusne ladený interiér je návšteva odborníka. Nebojte sa zveriť dekoráciu a návrhu interiéru skúsenému interiérovému dizajnérovi alebo architektovi. Ak už nie priamo, načerpajte od nich inšpiráciu aspoň v magazínoch alebo na internete.


Naberte odvahu a doprajte si aj Vy domov ladený v pestrých a živých farbách. Nezabudnite na striedmosť a vhodné kombinovanie jednotlivých dekorácií. Oživiť interiér vám pomôže j Najdom.sk , ktorý ponúka široký dekoračný sortiment. Pri dekorácii interiéru nezabudnite aj na záhradu. V ponuke dobrých predajcov nájdete prvky a záhradný nábytok, ktorým zahájite jarnú sezónu aj v záhrade.

Zobrazenia: 271

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby