Stavebníctvo je jedna z profesií, ktorá si vyžaduje naozaj dôkladný výber pracovných pomôcok, a to v tomto prípade - náradia. Na druhej strane, niekedy sa rodiny alebo zväčša muži rozhodnú stavať svojpomocne, či už sa jedná o dom, chalupu alebo chatu a kvalitné náradie je teda viac než osožné. Aké typy kufríkov na náradie poznáme a aké sú najzákladnejšie rozdiely medzi nimi? Čítajte ďalej!

Klasický kufor na náradie na stavbu

Kufor na náradie nájdete v každom špecializovanom internetovom či kamennom obchode. Jeho ceny sa pohybujú približne od 20 Eur až po zhruba 50 Eur. Tieto kufríky sú, samozrejme, prenosné, ale nie sú pojazdné. Ich cena sa líši podľa obsahu, tie drahšie môžu byť aj vodotesné a sú vyrobené z kvalitnejšieho materiálu, takže vám dlhšie vydržia, najmä vtedy, keď toto náradie budete používať často. Box alebo kufor na náradie si vyberajte podľa toho, ako často ho budete potrebovať. Odporúčame však minimálne zlatú strednú cestu.

Kufor prvej pomoci na stavbu

Ak budete mať kufrík prvej pomoci na stavbe, uvidíte, že to neoľutujete. Tieto kufríky sú síce trochu drahšie a ich cena sa pohybuje na úrovni asi na úrovni 100 Eur. Tie kvalitnejšie sú vyrobené z ABS polykarbonátu, podobne ako plastové cestovné kufre a sú odolné voči nárazom. Na rozdiel od bežných kufríkov prvej pomoci nájdete v týchto špeciálne všetko, čo na stavbe môžete potrebovať.

Mobilný kufor na stavbu

Ak na stavbe trávite veľa času a vaše nároky sú vysoké, tiež sa potrebujete presúvať, a podobne, odporúčame vám zaobstarať si mobilný kufor na stavbu. Tieto kufre sú už, samozrejme, niekoľkokrát drahšie ako obyčajné kufre, ale splnia všetky nároky. V tomto systéme si môžete náradie meniť podľa potreby do jednotlivých modulov, ľahko sa s kufríkom manipuje, dlho vydrží a má aj extrémnu nosnosť, zvyčajne až do 60 kilogramov.

Pojazdná zásuvková skriňa

Pojazdná zásuvková skriňa je najvyšší štandard spomedzi všetkých kufríkov. Zabezpečí kompletné potreby, ktoré máte na vašej stavbe, je to profesionálna výbavy v prípade, že náradie potrebujete naozaj často. Zvyčajne je aj jej obsah veľmi široký.

A čo na záver?

Boxov na uskladnenie vášho náradia počas práce je veľa druhov. V princípe je vždy jednoduchšie mať potrebné náradie pri sebe, ako si po nejaké neustále chodiť, čo je komplikovanejšie najmä na viac podlažných stavbách.

Zobrazenia: 336

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby