Ďalší krok v rozšírení starostlivosti o zákazníkov urobil slovenský dodávateľ zemného plynu a elektrickej energie – spoločnosť Energie2, a. s., Bratislava. Od októbra 2015 začal vydávať magazín Energeťák - časopis nielen o energetike, ktorý bude prinášať informácie o novinkách a zmenách u tohto dodávateľa energií, o procesoch vo firme a tiež o dianí na energetickom trhu. Časopis je dostupný na internetovej stránke firmyhttp://www.energie2.sk/o-energie2/casopis-energetak/. Bude sa však distribuovať aj do elektronických a poštových schránok odberateľov.

 

V prvom čísle prináša Energeťák príhovor riaditeľa Energie2, a. s., Mgr. Dávida Vlnku, ale aj rozhovor s prevádzkovým riaditeľom Energie2, a. s., Mgr. Petrom Poláčkom  s názvom Myslím, že budúcnosť je v menších energetických firmách. Odborná téma sa venuje problematike ako ušetriť na elektrine a plyne. Medzi ďalšie zaujímavé témy patria:  Elektronická faktúra naša investícia do budúcnosti a  mediálna téma: Jazdecký areál Rozálka. Zákazníkov na záver poteší súťaž o tablet Huawei MediaPad T1 8.0. Pro.

 

V príhovore riaditeľ Energie2, a. s., Dávid Vlnka oslovuje odberateľov: ,,Dôvera našich odberateľov je pre nás záväzná a i preto prešla spoločnosť Energie2 za uplynulý rok veľkými zmenami, vylepšeniami a inováciami. Okrem zavedenia nového informačného systému sa udiali viaceré zásadné zmeny ako napr. nová webová stránka a s tým spojený nový štýl komunikácie smerom ku klientom. Súčasťou tejto komunikácie je i časopis Energeťák. O zmenách chceme svojich klientov informovať na prístupnej a príjemnej platforme, ktorá príde do schránky, či už poštovej alebo mailovej. Nebude to však len o energetike. Chceli by sme priblížiť i nás, ako firmu, jednotlivé oddelenia či konkrétnych ľudí. Nie sme anonymní úradníci, ktorí vystavujú faktúry. Sme tí, ktorí denne spracovávajú vaše údaje, čítajú vaše mená a starajú sa o to, aby ste mali vo vašej domácnosti teplo či svetlo. Prijmite, prosím, našu aktivitu ako snahu vás plne informovať o novinkách či zmenách u vášho dodávateľa energií, o procesoch vo firme a tiež o dianí na energetickom trhu (napr. či sa obávať plynovej krízy, alebo je obava neopodstatnená).“

 

Spoločnosť Energie2, a. s., Bratislava, počas piatich rokov prítomnosti na slovenskom trhu dokázala, že jej ceny patria k najlepším a pre zákazníka najvýhodnejším. Zákazníci za posledné roky ušetrili stovky až tisíce eur v porovnaní s cenami, aké by boli zaplatili u dominantných dodávateľov. Energie2 vždy pri poklese cien dominantných dodávateľov znížila svoje ceny tak, aby boli nižšie a tým pre klientov priaznivejšie ako nové ceny dominantných hráčov na trhu. Aj v roku 2016 bude firma jedným z najlacnejších dodávateľov zemného plynu a elektrickej energie na slovenskom trhu.

 

Ďalšie informácie sú na www.energie2.skinfo@energie2.sk , infolinka: 0850 166 066

Zobrazenia: 257

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby