Jeden z významných dodávateľov elektrickej energie a plynu - spoločnosť Energie2, a.s., Bratislava zníži od nového roka ceny silovej elektriny pre maloodberateľov na Slovensku o 15 až 20 percent. Podobné zlacnenie pripravuje aj v ČR. Konkrétne výsledné ceny však ešte v SR podliehajú schváleniu regulátora trhu ÚRSO a sú pre jednotlivé kategórie rôzne. Informoval o tom riaditeľ Energie2, a.s., Dávid Vlnka.

 

,,Naše ceny elektriny pre obyvateľstvo budú po znížení výhodnejšie, než od tradičných distribútorov na jednotlivých územiach. Vychádzame tak v ústrety nielen našim stálym zákazníkom, ale prejsť k nám sa oplatí aj tým, ktorí ešte zotrvávajú u dominantných dodávateľov. Čo sa týka  cien zemného plynu, tu je situácia diametrálne odlišná. Posledné mesiace to vyzerá skôr na protitrhové opatrenia. Naša spoločnosť zvažuje, či sa vôbec dobudúcna oplatí dodávať plyn maloodberateľom v kategóriách D1, D2 a vieme, že nie sme jediní,“ konštatoval D. Vlnka.

 

Dodal, že spoločnosť Energie2, a. s. ostane naďalej jedným z najlacnejších dodávateľov zemného plynu a elektrickej energie na slovenskom trhu. Zákazníci Energie2 mali v minulých rokoch jedny z najlepších cien, čo prakticky znamená, že ušetrili stovky eur ročne, v porovnaní s dominantnými dodávateľmi. Ďalšou výhodou je, že zákazníci majú obe komodity od jedného dodávateľa a postačí im len jedna faktúra. Medzi klientov Energie2 patria okrem domácností aj firmy, mestá a obce, nemocnice, či veľké obchodné centrá. 

Zobrazenia: 253

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby