Bratislava, 30. septembra – Svetový výrobca skla, spoločnosť Guardian, predstaví na blížiacom sa parížskom veľtrhu Ideo Bain novinky z kolekcie skiel pre dizajnérov a dodávateľov interiérov. Nosnými výrobkami bude exkluzívne sklo ShowerGuard pre sprchovacie kúty a nové odtiene obľúbených lakovaných skiel DecoCristal. Ideo Bain sa koná od 4. – 8. novembra 2013.

S modelom ShowerGuard prináša na trh unikátne riešenie, ktoré zaistí jednoduchú údržbu a brilantný vzhľad sklenených zásten v sprchách a sprchových kútoch. ShowerGuard je vybavený ultratenkým povlakom, ktorý znižuje drsnosť a poréznosť povrchu skla a zamedzuje usadzovaniu sedimentov z tvrdej vody, mydla, šampónov, vlhkosti a podobne.

Jedná sa o úplne nový, revolučný prístup úpravy skla. Doteraz používané úpravy dodatočným nástrekom alebo rozotrením ochranného prostriedku, ktoré je časom potrebné obnovovať, sú v tomto prípade minulosťou. Patentovaná technológia Guardianu zabezpečí trvalú ochranu a pekný vzhľad skla pri dlhodobom používaní s minimálnymi nárokmi na údržbu. ShowerGuard dodávajú autorizovaní partneri firmy Guardian a vďaka špičkovej technológii a overenej kvalite môžu poskytovať desaťročnú záruku na povlak.

Taktiež ďalšími výrobkami vo svojej expozícii potvrdzuje Guardian orientáciu na inovácie a dizajn. Napríklad sklá DecoCristal sú čím ďalej tým častejšie používané ako obklady a dekorácie stien, nábytku, posuvných dverí a podobne.

Veľtrh Ideo Bain sa koná v Paríži v Nord Villepinte a každoročne priláka viac ako 3000 vystavovateľov, ktorí prezentujú svoje produkty a riešenia skoro pol miliónu návštevníkov. Nájdeme tu vystavovateľov zo všetkých odvetví rezidenčného stavebníctva a dizajnu. Guardian vystavuje v hale E4, stánku 076.

 

O spoločnosti Guardian

 

Guardian je globálny výrobca plochého skla, hotových výrobkov zo skla, izolácie zo sklených vlákien a ďalších stavebných materiálov pre komerčné a rezidenčné stavby. Vedenie spoločnosti sídli v Auburn Hills v americkom štáte Michigan. Súčasťou spoločnosti je aj SRG Global Inc., ktorá je jedným z najväčších globálnych dodávateľov vysoko kvalitných lakovaných a pochromovaných plastových dielov pre automobilový priemysel. Vďaka vlastnému výskumu v Science & Technology Center udáva Guardian inovačné trendy v technológii nanášania tenkých povlakov z ušľachtilých kovov na sklo magnetronovou metódou a v ďalších vyspelých technológiách. Guardian spolu s dcérskymi spoločnosti a pobočkami zamestnáva 18000 ľudí vo výrobných  podnikoch v Severnej Amerike, Európe, Južnej Amerike, Ázii, Afrike a na Blízkom a Strednom východe.

Zobrazenia: 279

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby