Spoločnosť Inoutic nebude ani v tomto roku chýbať na najväčšom veľtrhu okien, dverí a fasádnych systémov FENSTERBAU FRONTALE. Na svetovej výstave, ktorá sa uskutoční 21. – 24. marca v nemeckom Norimbergu predstaví svoje produktové novinky pre rok 2018. Inoutic nájdete v hale č. 6, v stánkoch 203 a 302.  Tešíme sa na Vás!

Najväčším lákadlom pre odbornú i širokú verejnosť bude odhalenie nového profilového systému, ktorý spĺňa nielen najprísnejšie požiadavky na kvalitu a tepelnoizolačné vlastnosti okenných profilov, ale tiež na dizajn. Bol vyvinutý v úzkej spolupráci so zákazníkmi a obchodnými partnermi spoločnosti, aby čo najlepšie odrážal ich priania a potreby. Výsledkom tejto kooperácie je tak produkt, ktorý je presne taký, ako si ho zákazník predstavoval. Viac na www.elegante-inoutic.sk.

Rovnaký prístup, ako sa použil pri vývine dizajnu nového profilového systému, sa premietol aj do vývoja ďalšej novinky z dielne spoločnosti Inoutic. Na veľtrhu v Norimbergu uvedie popredný výrobca PVC okien a dverí s viac ako 60-ročnými skúsenosťami aj nový roletový systém. Najväčšou prednosťou tohto produktu je inovatívny spôsob inštalácie. Ten spočíva v montáži prostredníctvom systému klipov bez použitia skrutiek a zaručuje najvyššiu úroveň vzduchotesnosti a tepelnej izolácie. Inštalácia je tak jednoduchá a možno ňou ušetriť množstvo času.

 

Inoutic na Fensterbau predstaví tiež úplne nový koncept stánku zameraný na podporu intenzívnej komunikácie so zákazníkom alebo obchodným partnerom. Na takmer 700 m2 nájdu návštevníci dostatok miesta pre diskusiu o novinkách, tradičných produktoch spoločnosti, ale aj pre obchodné stretnutia či len priateľské posedenia.

 

Zobrazenia: 263

Komentáre k tomuto článku sú uzavreté

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby