Keď kongres alebo iné podujatie na záver roka, tak v Bardejovských kúpeľoch

Blíži sa koniec roka a to je vždy obdobie, kedy vrcholí sezóna kongresov,eventov, školení a predvianočných párty rôznych organizácií pre svojich zamestnancov a obchodných partnerov. K mimoriadne vhodným a obľúbeným zariadeniam, aké nemajú na východnom Slovensku obdobu, patrí luxusný štvorhviezdičkový kongresový hotel Alexander v Bardejovských kúpeľoch. Je nielen novou dominantou a vlajkovou loďou kúpeľov, ale aj synonymom prepojenia kongresov s relaxom a kúpeľnými procedúrami a trávením času v peknom historickom a prírodnom prostredí.
Hovorí ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských kúpeľov, a.s., Tamara Šatanková: ,,Plánujete kongres, konferenciu, prezentáciu, seminár, školenie, pracovné stretnutie, teambuilding či workshop? Novo zrekonštruovaný hotel Alexander **** umiestnený priamo v Bardejovských kúpeľoch je ideálnym miestom, kde môžete spojiť oddych so svojou prácou. Hotel ponúka priestory s kapacitou pre 300 osôb. Špičkové technické vybavenie kongresového centra, moderná kuchyňa, pekné prostredie, ústretový personál a dlhoročné skúsenosti v oblasti kongresovej turistiky zaručujú vysokú úroveň a komplexnosť poskytovaných služieb. Ponúkame možnosť výberu z viacerých miestností, ktorých kapacita je až 300 osôb, špičkové vybavenie, kvalitný personál, nádherné kúpeľné prostredie. Zabezpečíme ajcoffee break, catering regionálnej alebo svetovej kuchyne, sprievodný program podľa požiadaviek, klimatizáciu, WIFI, zatemnenie a osvetlenie miestnosti.“
Dodáva, že okrem zázemia na pracovné záležitosti poskytuje hotel Alexander aj vlastné hotelové wellness, ktoré je v prevádzke denne od 9.00 do 20.30 hod.Na jednom mieste sa nachádza všetko, čo potrebujete, aby ste zrelaxovali.Vo wellness nájdete whirlpool, fínsku a parnú saunu, ochladzovací bazén, prívalová sprcha, tropická a masážna sprcha, tepidárium, fitness. Môžete využiť aj ponuku masáží.
Hotel Alexander je prepojený spojovacou chodbou s hotelom Ozón, kde sú k dispozícii rozšírené wellness služby v tamojšom wellness spa s vodným a saunovým svetom, ktorý je pre hostí Alexandra voľne prístupný. Je to najatraktívnejšie zariadenie kúpeľov. Vodný svet tvorí rekreačný a kľudový bazén s atrakciami, ako sú vodná čaša, vodné delo, hydromasážne trysky, dnová perlička, rúrkové ležadlo, sedacia lavica so vzduchom, protiprúd, podhladinové LED osvetlenie zabudované do stien bazéna, ale tiež detský bazén s atrakciami. Saunový svet tvoria sauny ako suchá, parná, bylinková a súčasťou je aj jednostupňová infrasauna, tepidárium, Kneippovšľapací kúpeľ, ľadové vedro, prívalová sprcha, tropická a masážna sprcha.

Užite si aj vy wellnes a rekondičné pobyty v Bardejovských kúpeľoch, výlety do mesta UNESCO – Bardejova a jeho okolia, alebo do blízkeho Poľska. Vychutnajte si kúpanie, relax, procedúry, lyžovačku, galavečery, živú hudbu, kulinárske špeciality, gurmánske lahôdky, ochutnávky a konzumácie vín a množstvo ďalších akcií pripravených na mieru.To všetko v jedinečnom prírodnom prostredí, v oáze kľudu a čistého vzduchu plného kyslíka. V hoteli Alexander, nazvanom po ruskom cárovi Alexandrovi, ktorý Bardejovské kúpele kedysi navštívil, nájdete vynikajúcu kuchyňu a bohaté možnosti strávenia voľného času

,,Podniky na Slovensku trpia nedostatkom pracovníkov a stoja pred problémom ako si udržať terajších zamestnancov. Jednou z najmodernejších foriem motivácie a odmeňovania zamestnancov, manažérov, obchodných partnerov, spolupracovníkov či top klientov, je incentívna turistika. Táto netradičná forma prináša netradičné zážitky, motivuje a stimuluje k lepším výkonom. Odráža sa aj na zvýšení lojálnosti a výkonnosti, na konečnom hospodárskom výsledku a stabilite firmy.Vieme zákazníkom ušiť atraktívne programy na mieru za najlepšiu možnú cenu.Využite jedinečnosť tejto ideálnej kongresovej destináciev Bardejovských kúpeľoch pre firmy a organizácie predovšetkým z Prešovského a Košického kraja,“ uzatvára T.Šatanková.

Okrem masových akcií ako sú kongresy ponúka hotel Alexander aj individuálne a rodinné pobyty. V období od 1.10.2018 – 16.12.2018 je v ponuke JESENNÝ wellness pobyt v hoteli Alexander. Pobyt pre 2 osoby (1/2 izba) stojí pri nástupných dňoch na pobyt štvrtok, piatok alebo sobota 268 €/2 noci alebo 390 €/3 noci. Počas týždňa (nástupný deň na pobyt je nedeľa, pondelok, utorok alebo streda) stojí 256 €/2 noci alebo 366 €/3 noci.

Bardejovské kúpele ponúkajú veľa možností využitia voľného času. Pre milovníkov športu je tu 6 tenisových kurtov, squashové ihrisko, bowling bar, petang, minigolf, požičovňa bicyklov. Okolie Bardejovských kúpeľov sa za posledné dva roky stalo atraktívnou lokalitou pre cykloturistov, bežcov i peších turistov. Dĺžka vybudovaných a udržiavaných, navzájom prepojených piatich trás dosahuje spolu viac ako 8 km. Tvoria ju tri liečivé singletracky –Lekársky, Napoleon a Čerešenka, Kyslíková cesta Mihaľov - Bardejov a Kyslíková dráha v Bardejovských kúpeľoch. Všetky trasy sú už plne funkčné, označené a v súčasnosti už využívané verejnosťou pre cykloturistiku, cvičenia, pešie túry a prechádzky.

Ak sa návštevníkom nechce športovať, ani kúpať, majú k dispozícii aj kino a reštaurácie, či skanzen – múzeum ľudovej architektúry. Bardejovské kúpele vedia zabezpečiť pre hostí aj výlety so sprievodcom do jedného z najkrajších miest Slovenska – Bardejova a blízkeho okolia. Pozrieť si môžu Radničné námestie, ktoré je najvzácnejšou časťou mesta s krásnymi gotickými meštianskymi domami, Bazilikou minor Sv. Egídia – gotickou trojloďovou bazilikou a bývalou Mestskou radnicou, ktoráje prvou stavbou renesancie na území Slovenska.
Obľúbený je aj Lesnícky náučný chodník ČIERNA MLÁKAv Bardejovských Kúpeľoch a tamojšíSkanzen - Múzeum ľudovej architektúry.Príjemným cieľom výletov je aj agroturistické zariadenie v Stebníckej Hute Slnečný Majer a Zborov. Z Bardejovských Kúpeľov cez Zborovský hrad je vybudovaný okružný náučný chodník.
Milovníci vojenskej histórie môžu navštíviť Vojenské múzeum vo Svidníku, kde sú autentické fotografie z bojov, osobné pamiatky, rôzne druhy zbraní a nálezy z bojísk o Dukliansky priesmyk. K najnavštevovanejším miestam regiónu severovýchodného Slovenska patrí Pamätník na Dukle. Pripomína Karpatsko-dukliansku vojenskú operáciu z jesene 1944.
Do Bardejovských kúpeľov je z Prešova len 40 minút (cca 40 km), z Košíc 1 hodina (78 km), z Popradu 90 minút (100 km).

Viac informácií na : www.kupele-bj.sk
Centrálnerezervačnéoddelenie: tel.: 054/477 4470 (4450,4440,4500), e-mail: rezervacie@kupele-bj.sk, marketing@kupele-bj.sk

Zobrazenia: 191

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby