Kreatívna novinka medzi vypínačmi a zásuvkami. Pestrofarebný, vznášajúci sa Levit®

 

Moderné elektroinštalácie prinášajú do stavebníctva nový rozmer – dizajnovú rôznorodosť, ktorá podčiarkuje vzhľad budov, kancelárií či bytov. Už dávno nie je výsadou len biela, čierna či hnedá farba zásuviek a vypínačov. Aj dizajnová novinka Levit® má mnoho tvárí. Vie byť elegantná aj nadčasová, ale aj hravá či individualistická. Svojou univerzálnosťou a variabilitou nachádza uplatnenie v mnohých smeroch architektúry. V bytovej oblasti, ako aj v moderných priestoroch kancelárií, detských kútikoch, zábavných centrách, hoteloch...

 

Levit® charakterizuje čistá moderná línia a pestrá škála farieb. Vrstvenie rámčekov a krytov spolu s možnosťou ich farebných kombinácií otvára priestor kreativite a individuálnemu vyjadreniu.

  

V základnej verzii má v ponuke 11 farebných kombinácií počínajúc štandardnou bielou cez odtiene kávové a metalické až po žiarivé pestré farby. Tieto základné kombinácie sa dajú rozdeliť do troch skupín. Pre milovníkov klasiky s konzervatívnym prístupom sú pripravené kombinácie: biela, šedá, slonová kosť a macchiato na bielom podklade. Pre moderné masové inštalácie je určená kombinácia biela/ľadová biela. A napokon je tu  päť základných kombinácií pre pestré, odvážne, architektonické a techno inštalácie: biela, žltá, červená, zelená a metalická farba onyx spolu s podkladom v dymovej čiernej.  

Zákazník môže skombinovať rámčeky a kryty podľa ľubovôle, aj neskôr keď sa mu pôvodné farby zunujú, zloží dole kryty a nacvakne nové farby.

 

Obmedzením nie sú ani spínače a rôzne ďalšie zásuvky. Dizajnový rad Levit® ponúka vo svojich farbách aj kompletné prístrojové vybavenie, ktoré je potrebné pre modernú elektroinštaláciu – všetky druhy spínačov s orientáciou aj signalizáciou riešenou LED diódami, dvojpólový spínač s červeným priezorom alebo spínač pre trojpólový 16 A spínač, žalúziové spínače, dátové zásuvky, televízne zásuvky, ale aj moderné kryty pre HDMI či USB zásuvky.

V novom dizajne sú aj krátkocestné a otočné stmievače vrátane verzií pre LED zdroje, digitálne termostaty, pohybové snímače a, samozrejme, aj rádio do steny. Či už je to klasické FM rádio, alebo modernejšie WiFi rádio, ale aj najnovší prírastok do rodiny ABB – rádio s FM tunerom a bluetooth prijímačom pre počúvanie „vlastnej“ hudby z telefónu alebo tabletu do steny.

Zobrazenia: 663

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby