Jedálenské sety patria do každej kuchyne, reštaurácie či jedálne. Nabytok-elegancia.sk Vám ponúka kvalitné jedálenské sety všetkých veľkostí. Vyberte si podľa toho, pre koľko osôb set potrebujete a akému materiálu dávate prednosť - drevo či sklo. V našej ponuke nájdete menšie jedálenské sety 4 +1 až po veľké 12 +1 pre 12 osôb.
Sety pre rodinu aj do jedálne či kaviarne
Jedálenské sety tvoria jedálenské stoly a stoličky. Aj taký set môže byť elegantný nábytok, ktorý vhodne padne práve do Vašej kuchyne či jedálne.  Kúzlom jedálenských setov je práve zladenie farieb a tvarov, teda stola a stoličiek. Prevažná časť našej ponuky tvoria drevené sety s rôznymi poťahmi stoličiek. Ale nájdete u nás aj sklenené jedálenské sety. Každý set má svoj štýl - niektoré sú jednoduchšie, iné zasa viac zdobené s kreatívnymi tvarmi stoličiek. Široká ponuka uspokojí každého, či už volíte klasický štýl alebo chcete niečo jedinečné. Sety sú drevené, vyrobené predovšetkým z kvalitného bukového dreva. Dodávame ich v demontovanej forme pre ľahkú manipuláciu.


Dokonalé prispôsobenie povrchu i poťahu
Tým však výber zďaleka nekončí! U väčšiny setov máte možnosť si vybrať z mnohých variantov textúry poťahu stoličiek a  textúr dreva. Napríklad jelša, koňak či čerešňové drevo. Takto máte možnosť vybraný set dokonale prispôsobiť podľa Vašich požiadaviek.  Ku každému setu je samozrejme k dispozícii podrobný opis rozmerov. Jedálenské sety sú základným vybavením každej kuchyne, jedálne či kaviarne. Každý set je originálny a môžete si vybrať ľubovoľne podľa vkusu k celkovému zladenie interiéru. U mnohých setov nájdete viac ako 100 variant možnosti prispôsobenia.


Aj sklo môže efektne zapôsobiť
V ponuke  nájdete štýlové sklenené jedálenské sety, ktoré takisto ako drevo, tvoria elegantný nábytok s nádychom moderného nadčasového štýlu. Vyberte si z našej širokej ponuky za prekvapivo výhodné ceny.

Zobrazenia: 825

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby