Letné vydanie magazínu TRENDY BÝVANIE prináša retro dizajn a rozhovor s Janom Mühlfeitom – bývalým prezidentom Microsoftu

Chcete si sami zariadiť harmonický domov alebo vytvoriť obytný priestor v podkroví? Túžite po zdravom bývaní a neviete ako na to? Odpovede na tieto otázky spolu s množstvom praktických rád, nápadov a inšpirácií nájdete v najnovšom vydaní magazínu Trendy bývanie, ktorý je opäť na pultoch každého dobrého stánku, tentoraz s nádychom letnej atmosféry a retro dizajnu. Tešiť sa môžete na množstvo zaujímavých tém a tiež unikátne dizajnové a stavebnícke poradenstvo, preto by toto číslo rozhodne nemalo chýbať na zozname vášho dovolenkového čítania.

 

Čaká na vás škola dizajnu od Renáty Botev, vďaka čomu sa naučíte pracovať s dispozíciou priestoru ako profesionáli, dozviete sa, aký vplyv má na zdravé bývanie dostatok svetla a na 20 stranách si vychutnáte exkluzívny developerský špeciál plný jedinečných projektov určených na predaj. Originálny obsah ešte podčiarkuje rozhovor s Janom Mühlfeitom - bývalým prezidentom Microsoftu, globálnym stratégom, koučom a mentorom, ktorého myšlienky a postrehy magazín ako jedno z prvých médií prinieslo na Slovensko a zdôrazňuje, že okrem spôsobu života ich možno uplatniť aj pri formovaní nášho životného priestoru.

 

„Našich čitateľov sa usilujeme neustále vzdelávať v oblasti dizajnu, ktorý sa im atraktívnou formou usilujeme predstaviť prostredníctvom aktuálnych trendov a nápadov, ktoré vždy tematicky špecifikujeme, aby sme im poskytli komplexnú inšpiráciu pri zariaďovaní ich domova,“ hovorí na margo najnovšieho čísla riaditeľka vydavateľstva Janka Zemková. Ústrednou témou tohto čísla je retro štýl, ktorý priniesol do súčasného dizajnu nové trendy. Inšpiruje odborníkov a očarúva spotrebiteľov svojou nezameniteľnou hravosťou a optimizmom, ktorý dokonale zapadne aj do moderného interiéru. „Dočítate sa, ako šikovne zakomponovať retro prvky z minulých dekád do moderného konceptu obývačky alebo na čo nezabudnúť pri zariaďovaní kuchyne s temperamentom 50. a 60. rokov. Presvedčíme vás, že retro dizajn môže mať silné slovo aj v kúpeľni vybavenej hi-tech technológiou a tiež vám ukážeme rôzne komponenty interiéru, ktoré zaručene vnesú do interiéru optimizmus a sviežosť,“ odporúča Janka Zemková.

 

Vo vnútri tiež nájdete hravé nápady pre tvorbu a zariadenie detskej izby a najmä jedinečné tipy pre zdravé a štýlové bývanie v podkroví, ktoré dnes ponúka nekonečné možnosti stvárnenia a rozšírenia obytnej plochy. Presvedčíte sa, že svieže farby pristanú nielen interiéru, ale aj architektúre, ktorá tento rok zažila bienále tehlových stavieb, odkiaľ vám redakcia exkluzívne priniesla rozhovor s autorom víťazného projektu Dietmarom Eberlem. Zo sekcie stavebníckych technológií je pre vás pripravený príspevok, ako efektívne využiť slnečné žiarenie a pomocou domácej elektrárne sa stať energeticky nezávislou domácnosťou.

 

„Neobišli sme ani tematiku domácej klimatizácie či tieniacej technológie na okná i do prostredia vašej záhrady, ktorá sa v lete stáva akousi extenziou interiéru, kde presúvame väčšinu svojich aktivít, a tak sme jej v tomto čísle venovali špeciálnu pozornosť,“ hovorí Janka Zemková. Magazín vám poskytne prehľad osviežujúcich exteriérových spoločníkov v podobe netradičných bazénov či ich šikovných alternatív - solárnych spŕch. Tiež vás inšpiruje k výberu originálneho záhradného nábytku a zriadeniu letnej kuchyne, ktorá dodá chvíľam v záhrade s rodinou a priateľmi jedinečný rozmer. Najkrajšie letné zážitky s rodinou si však donesiete z dovolenky, ktorú nemusíte výlučne stráviť pri mori, ale pokojne aj na zámku, v kúpeľoch či v horách. Stačí sa inšpirovať dovolenkovými tipmi magazínu.

 

Vydavateľstvo TRENDY MEDIA už piaty rok ponúka svojim čitateľom dynamický a ambiciózny magazín, odrážajúci najnovšie trendy v oblasti bývania, architektúry, stavebníctva, dizajnu a umenia. Jeho prioritou je popularizácia jednotlivých odvetví v neodborných kruhoch a pravidelné predstavovanie jedinečných a zaujímavých riešení, inovácií a noviniek širokej skupine čitateľov. V spolupráci s erudovanými odborníkmi prináša užitočné informácie, rady a nápady pre vašu domácnosť a bývanie. K dispozícii je aj formou ročného printového a elektronického predplatného. V ponuke je tiež možnosť ich doobjednania za zvýhodnenú cenu, no ak máte záujem byť pravidelne obklopovaný exkluzívnymi nápadmi a originálnym obsahom, stať sa môžete fanúšikom na facebookovskej stránke magazínu https://www.facebook.com/trendybyvanie/?fref=ts alebo navštíviť web www.trendybyvanie.sk.

 

Zobrazenia: 399

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby