Aktuálne číslo v znamení osláv českého a slovenského dizajnu

Jubilejné 100. výročie vzniku Československa si pripomína aj magazín TRENDY BÝVANIE, a to špeciálnym vydaním predstavujúcim významné osobnosti a firmy, ktoré na Slovensku alebo v Čechách v priebehu storočia zaznamenali významný úspech. Na 132 stranách nájdete prehľad top slovenských a českých značiek a množstvo praktických rád, ako zužitkovať domácu kvalitu v prospech zdravého komfortného bývania. 

Riaditeľka vydavateľstva TRENDY media Jana Zemková upresňuje: „Naprieč všetkými rubrikami na vás čakajú originálne témy, ktoré odkazujú na českú a slovenskú produkciu. Presvedčíte sa, že vsadiť na slovenské a české produkty sa vyplatí, či už v rámci zariaďovania interiéru, stavebníctva alebo módy. Najnovšie vydanie vás prevedie interiérmi vybavenými produktmi zo 100% domácej produkcie, ochutnáte trendy v stolovaní a prečítate si zaujímavý rozhovor s dizajnérkou skla Aleksandrou Stencel a Patriko Illom – šéfdizajnérom sklárne RONA. Nazriete do tvorby slovenských a českých osobností pôsobiacich v oblasti remesla, návrhu nábytku, svietidiel či keramiky, ktorých tvorba dosahuje svetovú úroveň.“

Na stránkach magazínu sa prenesiete do českých metropol za významnou architektúrou. Zavítate do Plzne a zoznámite sa so stavbami významného architekta Adolfa Loosa. Okrem toho zažijete ikonický funkcionalizmus Brna a známu Vilu Tugendhat. Tešiť sa tiež môžete na ukážky hodnotnej architektúry v podobe historických slovenských a českých objektov, ktoré za posledné obdobie prešli významnou, no citlivou  revitalizáciou, a tým nadobudli nový účel rešpektujúci akékoľvek historické, tvarové či prírodné danosti stavby. Bude sa však stavať aj na zelenej lúke, a to podľa ultranízkoenergetických požiadaviek. Dozviete sa, ako sa takouto výstavbou zmestiť do rozpočtu a tiež do normy a takisto, ako takýto objekt efektívne vykúriť či vybaviť smart technológiou, a tým vytvoriť skutočne inteligentné a komfortné bývanie.

Slovenskú a českú kvalitu najvyššej úrovne badať aj v oblasti módy, gastronómie, hotelierstva či automobilov, kde možno rovnako nájsť množstvo významných osobností a zaujímavostí. Rozhovor magazínu TRENDY BÝVANIE poskytla česká módna ikona Blanka Matragi, ktorá sa s čitateľmi podelila  o svoj neobyčajný životný príbeh. Slovenskú módnu scénu a pozadie svojej tvorby predstavila v exkluzívnom rozhovore tiež významná návrhárka Jana Gavalcová. Časopis TRENDY BÝVANIE vám prináša inšpiráciu aj z oblasti gastronómie prostredníctvom jedinečných špecialít českej a slovenskej kuchyne. Za pozornosť tiež stojí úspech slovenského dizajnéra Jozefa Kabaňa, ktorý sa postaral o významný vývoj značky Škoda a svetového automobilového dizajnu.

Magazín TRENDY BÝVANIE je dynamický magazín, ktorý prostredníctvom exkluzívnych fotografií a pútavého obsahu pripraveného v spolupráci s erudovanými odborníkmi prevádza nadčasovým interiérovým dizajnom, svetovou i domácou architektúrou, ekologickým bývaním, najnovšími stavebnými technológiami a najhorúcejšími trendmi. Buďte neustále informovaní a objednajte si aktuálne vydanie, ročné predplatné, jeho elektronickú verziu alebo si zaobstarajte staršie čísla za zvýhodnenú cenu na www.trendybyvanie.sk. Denne budete obklopovaný exkluzívnymi nápadmi, ak sa stanete fanúšikom na facebookovskej stránke magazínu https://www.facebook.com/trendybyvanie/?fref=ts.

Zobrazenia: 351

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby