Chceli by ste si zútulniť miestnosť, v ktorej trávite najviac času a tým si spríjemniť chvíle so svojimi blízkymi, rodinou či priateľmi? Čo viac navodí príjemnú atmosféru ako krb alebo pec, z ktorých sála teplo a pohoda.

Súčasťou každého kvalitného a moderného krbu sú krbové vložky, ktorých funkciou je vytvoriť čo možno najväčší podiel využitelného tepla z dávky dreva. Sú to uzatvárateľné ohniská, ktoré zabezpečujú predovšetkým kvalitu horenia, dlhú životnosť, vysokú účinnosť, bezpečnosť a iné. Delia sa podľa viacerých parametrov ako je spôsob horenia, výkon no taktiež podľa tvaru a prevedenia. Oproti otvorenému ohnisku (reálna účinnosť 20-30%) pracujú s vysokou účinnosťou. U tých kvalitných krbových vložiek je to radovo 70 – 80%. To znamená, že len malá časť tepla uniká von z komína.

Výber krbov a pecí v Bratislave je naozaj široký. Obráťte sa na spoločnosť dm studio. Z pohľadu zákazníkov je to partner, ktorý Vám pomôže pri samotnom výbere spotrebiča, zorientuje Vás, vytvorí Vám na mieru šitý návrh a celé dielo aj profesionálne zrealizuje. Na Vás zostáva už len príjemný pocit z plápolajúceho ohňa v kruhu rodiny a priateľov.

 

Krby a pece sú akýmsi „srdcom“ domovov už od dávnych čias. Vždy slúžili ako hlavné tepelné zdroje a mali aj funkciu varenia, či pečenia.  Dnešné možnosti a technológie nám umožňujú vytvoriť v podstate akékoľvek dielo, či už má plniť len funkciu estetickú alebo funkciu centrálneho vykurovania celého domu. Krby Spatherm Vám prinášajú nielen vysokokvalitné krbové vložky, no taktiež všetky štýly a prevedenia, ktoré sa hodia do akéhokoľvek interiéru.

 Ponuka krbov a pecí na www.dmstudio.sk Vás určite osloví.

Zobrazenia: 672

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby