Bratislava, 4. september 2014 - Holuby neodmysliteľne patria k mestám, kde sa im naskytajú priaznivé podmienky k obžive i k hniezdeniu. V niektorých lokalitách sa však premnožujú a spôsobujú škody na majetku a znepríjemňujú život. Ak si už zúfate a neviete ako sa zbaviť holubov na vašich parapetách či balkónoch, máme pre vás riešenie.

Vaše príbytky ochránia hroty proti vtáctvu, ktoré je možné umiestniť na oknách, balkónoch, samotných budovách, na krove. Hroty účinne zabraňujú dosadaniu a zdržiavaniu sa na daných miestach, a teda neskôr aj zahniezdeniu vtáctva. Vtákom pritom neublížia. Z diaľky ich vďaka veľkosti a použitým materiálom prakticky nie je vidieť. Sú vyrobené z UV stabilizovaného transparentného polykarbonátu s možnosťou skracovania v zlomových bodoch a pružnej nehrdzavejúcej ocele. Vďaka použitým špičkovým materiálom je životnosť hrotov veľmi dlhá. Hrotový systém sa skladá z tenkého priesvitného plastového pásu, do ktorého sú pripevnené tenké oceľové hroty.

Spoločnosť BRATISLAVSKÝ VÝŠKOVÝ SERVIS, s.r.o. zabezpečuje predaj, ale aj montáž systému ochrany budov pred vtáctvom, ktorý je vyrobený na Slovensku. Ponúka päť druhov hrotov, ktoré sa odlišujú rozpätím, počtom hrotov a ich samotným postavením. Hrotový systém sa montuje na suchý a čistý povrch, buď prilepením transparentného silikónového tmelu alebo pribitím klinčeka do dreveného podkladu. Hroty sa upevňujú podľa účinnej šírky daného hrotu a plochy, ktorú je potrebné chrániť. „Od 1. augusta 2014 sme znížili ceny najpredávanejších druhov hrotov proti vtáctvu. Nová cena hrotov V5 je 4,90 EUR za meter, model W3 stojí 5,90 EUR za meter a model H si môžete kúpiť za 9,80 EUR za meter,“ uvádza Kvetoslava Kirchnerová. Hroty zasiela spoločnosť aj poštou, výška poštovného je 8 EUR vrátane balného (v rámci SR). Po dohode je možné hroty zaslať aj kuriérom.

Viac informácií nájdete na: http://www.vyskovyservis.sk/predaj.

Foto: BRATISLAVSKÝ VÝŠKOVÝ SERVIS, s.r.o.

Foto: BRATISLAVSKÝ VÝŠKOVÝ SERVIS, s.r.o.

Zobrazenia: 1274

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby