Teplo vlastného domu máte na dosah. Kvalitnú brúsenú tehlu zo stavebného systému Porotherm teraz kúpite so špeciálnou jesennou zľavou. Ak sa navyše rozhodnete „obuť svojmu domu papuče“, každú druhú tehlu Porotherm T Profi v prvom rade, máte zdarma.

Tehlový systém Porotherm v špeciálnych jesenných zľavách možno zakúpiť od 29. 8. do 31. 10. 2016. Jesenná akcia sa vzťahuje aj na najnovšiu generáciu tehál Porotherm T Profi, ktorá predstavuje optimálnu symbiózu dvoch prírodných materiálov – keramiky a minerálnej vlny. Ich spojením vznikol produkt s vynikajúcimi tepelnoizolačnými parametrami bez nutnosti ďalšieho zateplenia, a to aj v prípade nízkoenergetických, či dokonca pasívnych domov. Vďaka tomu možno dosiahnuť výrazné úspory nákladov na vykurovanie domu aj z dlhodobého hľadiska. Brúsená tehla poskytuje minerálnej vlne veľmi spoľahlivú a účinnú ochranu nielen pred mechanickým poškodením či biologickým napadnutím, ale aj pred vodou. Výberom tehly, ktorá prináša to najlepšie z oboch prírodných materiálov, zabezpečíte svojej rodine zdravé bývanie. Veľkou pomocou pre stavebníkov pri stavbe domu z tehál Porotherm T Profi je aj bezplatná asistenčná služba pri založení prvého radu obvodového muriva.

Počas jesennej akcie možno okrem zvýhodnených cien vybraných produktov bezplatne využiť aj kompletný poradenský servis, ktorý zahŕňa nasledujúce služby:

  • výpočet spotreby materiálu,
  • statický návrh stropu vrátane kladačského plánu,
  • doprava tehál priamo na stavbu,
  • založenie prvého radu tehál plnených minerálnou vlnou pri obvodovom murive z tehál Porotherm T Profi.

Obujte váš dom do papúč

Prvým radom obvodových stien z tehly Porotherm T Profi, plnenej minerálnou vlnou, poistíte pohodové, bezpečné a zdravé bývanie. Počas trvania jesennej akcie dokonca zaplatíte len za prvú tehlu v prvom rade obvodovej steny, druhú tehlu do prvého radu dostanete zdarma.

Prenikanie chladu zo základov do podlahy môže nielen znížiť komfort bývania v novom rodinnom dome, môže mať tiež za následok, že vnútorná povrchová teplota obvodovej steny bude nižšia, ako kritická povrchová teplota pre vznik plesní. Kritickým miestom z hľadiska tepelnej ochrany najmä u nepodpivničených domov, je predovšetkým oblasť sokla, teda miesto styku obvodového muriva so základovou doskou. Ochladzovanie týchto miest od základov vedie k tepelným stratám a v mnohých prípadoch dokonca k vzniku plesní na vnútornom povrchu steny. Založenie obvodového muriva na prvý rad z tehál Porotherm T Profi je vhodným riešením na odstránenie tohto tepelného mosta vďaka minerálnej vlne, ktorá je zabudovaná priamo do tehál.

Tehly Porotherm T Profi plnené minerálnou vlnou možno kombinovať s tehlami Porotherm EKO+ Profi a Porotherm Profi. Pre rýchle a presné murovanie je rozhodujúce presné založenie prvého radu tehál Porotherm T Profi do zakladacej malty Porotherm Profi AM, s ktorým bezplatne pomôže asistenčná služba Wienerberger. Ďalšie rady tehál sa murujú na maltu pre tenké škáry Porotherm Profi alebo na penu Porotherm Dryfix Extra.

Nezabúdajte, že prvý rad obvodových stien môžete založiť len raz, urobte to teda poriadne. Poistite si zdravé a príjemné vnútorné prostredie vo vašom novom dome. Použite na prvý rad obvodových stien tehly Porotherm T Profi plnené minerálnou vlnou a zaplatíte len za prvú tehlu, druhú dostanete až do konca októbra zdarma.

Zobrazenia: 375

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby