Portál Stavebnictvo.sk bol založený na základe myšlienky združovania a poskytovania informácií v oblasti stavebníctva.

Pre odbornú verejnosť, tj. architektov, projektantov, realizačné firmy a všetky firmy a ľudí pracujúci v oblasti stavebníctva, má predstavovať možnosť vlastnej prezentácie sa a zviditeľnenie. Má predstavovať možnosť komunikácie navzájom medzi sebou, výmenu informácií, skúsenosti aj získavanie nových poznatkov. Možnosť ponúknuť svoje služby, poradiť a vzdelávať širokú verejnosť v oblasti stavebníctva.

Pre laickú verejnosť má slúžiť k možnosti poradiť sa s odborníkmi v oblasti stavebníctva, diskutovať, pýtať sa a informovať, vymieňať si skúsenosti, prípadne poradiť s vlastnými skúsenosťami. Ak staviate, alebo prerábate byt, dom, chatu prípadne inú nehnuteľnosť, môžete sa na tomto mieste inšpirovať a poradiť, nájsť projektanta, firmu, dodávateľa. Budeme sa snažiť, aby ste tu našli všetko pod jednou strechou (teda vlastne pod jednou www)

V neposlednom rade má tento portál slúžiť aj ako zdroj informácií, a preto sa budeme snažiť doplňovať ho a aktualizovať, aby ste na tomto mieste našli všetko potrebné a dôležité, a nemuseli ste strácať kopec času hľadaním informácií z ťažko dostupných zdrojov. Obsah portálu Stavebnictvo.sk si budeme vytvárať sami - všetci jeho členovia.

Zobrazenia: 262

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby