Kov je nesmrteľný materiál. Výrobky z neho prežijú aj vás, no len v tom prípade, ak sú opracované naozaj precízne. Spoločnosť Azeta s.r.o vám ponúka profesionálnu kovovýrobu, ktorá využíva tie najnovšie technologické postupy. Vďaka nim kovové produkty nadobudnú vysokú kvalitu, ktorá zákazníkom prinesie roky bezproblémového používania.

Portfólio kovovýroby Azeta

Spoločnosť Azeta s.r.o. sa venuje zákazkovej kovovýrobe akýchkoľvek výrobkov z nehrdzavejúcej ocele, hliníku či oceľových plechov. Jednotlivé dielce sú vyrábané na mieru podľa doložených výkresov a vďaka pokročilým technológiám sú opracované s maximálnou presnosťou. Okrem nich spoločnosť ponúka aj vlastné produkty vyrobené z kovu, akými sú poštové schránky, rozvodné skrine, svietidlá či rozličné kovové a plechové obaly. Za zmienku stoja aj špeciálne Anti-Vandal klávesnice, ktoré sú vďaka svojmu spracovaniu naozaj nezničiteľné. Sú preto vhodné na inštaláciu do verejne prístupných počítačov či rozličných informačných panelov.

Kovové výrobky aj pre domácnosti

Kovovýroba v Bratislave ponúka svoje služby aj pre bežné domácnosti. Presne podľa želaní zákazníka je možné zhotoviť kovové zábradlie určené pre interiérové či exteriérové schodiská a balkóny. Rovnako tak aj kovové brány rozličných dizajnov či oplotenia domov presne na mieru, ktoré vaše bydlisko ochránia pred nechcenými návštevami na desaťročia.

Využívanie pokročilej technológie rezania laserom

Presnosť jednotlivých kovových výrobkov je zabezpečovaná pokročilým technologickým postupom. Rezanie laserom je jeden z najprecíznejších spôsobov delenia kovových materiálov, a preto sú jednotlivé súčiastky a dielce vyrobené s rozmermi, ktoré sa úplne zhodujú s navrhnutým riešením. To zjednodušuje ich ďalšie spracovanie a následné použitie. Pri väčšom množstve výrobkov určených na rezanie laserom je počítačom navrhnuté rozdelenie jednotlivých súčiastok na kovových tabuliach, čo zabezpečí čo najväčšie využitie materiálu a zníženie množstva odpadu. Takýto spôsob výrobného postupu je aj vďaka uvedeným aspektom veľmi ekonomický.

Viac informácií o možnostiach kovovýroby pracujúcej s modernými technológiami sa dozviete na azeta.sk.

Zobrazenia: 372

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby