Bratislava, 2. janára - Jeden z popredných svetových výrobcov plaveného skla, americká spoločnosť Guardian Industries, predstavuje mobilnú aplikáciu Guardian360. Novinka umožní jednoduchý prístup ku komplexným informáciám o produktoch Guardianu, ako aj k ešte čerstvej technickej príručky Guardian Glass Time. Aplikácia dostupná pre Android aj iOS, je určená predovšetkým architektom, projektantom, či developerom.

Guardian360 je k dispozícii na stiahnutie zdarma v online obchodoch Google PlayiTunes. Aplikácia má jednoduché a na pohľad príjemné používateľské rozhranie. Je dizajnovaná tak, aby pomohla jednoducho sa zorientovať v informáciách z oblasti interiérového, architektonického a rezidenčného skla. Obsahovo sa zameriava na tri produktové rady Guardianu – SunGuard, ClimaGuard a InGlass.

Používanie skla ako stavebného materiálu je stále populárnejším trendom, ktorý zo sebou prináša benefity nielen vo forme energetických úspor, ale aj estetický zážitok. Aj preto sa v Guardiane rozhodli svoje produkty ešte viac priblížiť k svojim zákazníkom. „Aplikácia Guardian360 ponúka možnosť zorientovať sa v produktoch, brožúrach, katalógoch, technických dátach a ďalších užitočných informáciách. Všetko potrebné si môžete kedykoľvek stiahnuť na svoje mobilné zariadenie. S touto aplikáciou sú dôležité informácie o našich produktoch doslova stále „po ruke“,“ približuje Michal Hronský zo spoločnosti Guardian.

Zobrazenia: 216

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby