Zákazková výroba sedacích súprav – to je trend, ktorému sa na Slovensku v poslednom čase darí. Sedačka na mieru totiž nie je oveľa drahšia ako tá z obchodu s nábytkom. Pritom je ale podstatne kvalitnejšia, prepracovanejšia a komfort, ktorý ponúka, sa nedá s klasickou sedačkou porovnať. Vybrať si môžete doslova každý detail.

Výber je na vás. Od poťahu až po komfort sedenia

Hľadáte sedaciu súpravu do atypických priestorov, luxusného či reprezentatívneho interiéru, alebo iba chcete dopriať maximálne pohodlie všetkým členom rodiny? Zákazková výroba vám dá istotu, že si relaxáciu skutočne užijete podľa svojho želania – bez kompromisov.

Výber poťahového materiálu je iba začiatok. Tradičná slovenská výroba vám totiž dovolí viac ako úpravy štandardných modelov sedačiek. Vybrať si môžete tvar, veľkosť, štýl sedačky rovnako ako mäkkosť sedenia. Vďaka tomu sa z pohovky stane nábytok, ktorý bude nie len pekný, ale aj 100% pohodlný. Na mieru sa dá vytvoriť takmer čokoľvek – od klasickej koženej sedačky až po neštandardné rozmery a tvary.

Sedačka podľa predstáv? Potrebujete iba obrázok či náčrt

Nepotrebujete k tomu zložité plány a nákresy. Skutoční odborníci vedia sedačku vyrobiť aj podľa náčrtu. Páčila sa vám sedačka, ktorú ste videli u svojich priateľov či na dovolenke v hoteli? K výrobe postačí aj fotografia alebo obrázok. Majstri v odbore si ale vedia poradiť aj bez toho. Na základe vašich želaní a vzhľadu zvyšku interiéru vám odporučia vhodný dizajn sedačky.

Zabudnite na mýtus, že sedačka na mieru je príliš drahá

Sedacia súprava z obchodu s nábytkom je vždy oveľa lacnejšia ako tá na mieru. Je to pravda? Jednoduchá odpoveď znie – nie. Niektoré slovenské firmy sedačku vyrobia takmer za výrobné ceny. Na konci  zákazkovej výroby ale na rozdiel od obyčajných pohoviek čaká takmer umelecký kus. Sedačka na mieru je totiž výsledkom ručnej práce, ktorá vyžaduje zručnosť, precíznosť, prax a technické know-how.

 

Dalo by sa povedať, že taká pohovka sa od tej obyčajnej líši rovnako ako oblek šitý na mieru od konfekčného textilu. Ak teda chcete mať istotu, že budete mať originálny a pohodlný kus nábytku, ktorý sa hodí k zvyšku interiéru, je zákazková výroba pre vás tou správnou voľbou.

Zobrazenia: 330

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby