Sedacia súprava z kvalitného materiálu je pre väčšinu z nás dominantou obývacej izby. Široký výber sedacích súprav z kvalitného poťahového materiálu s jednoduchou údržbou je dôležitý pre každú pani domu.
Pred samotným výberom novej sedacej súpravy je potrebné si uvedomiť, aký priestor máme k dispozícii, kde a ako chceme sedaciu súpravu umiestniť a aký tvar ,či materiál alebo farba súpravy je najvhodnejšia. Pred kúpou je tiež nutné sa zamyslieť, k čomu všetkému budete chcieť novú sedačku využívať, napr. či má mať sedacia súprava úložný priestor, alebo rozkladací mechanizmus, či ma slúžiť len pre občasné alebo každodenné spanie a pod.
V kategórii sedacie súpravy ponúkame rôzne typy a varianty sedacích súprav za exkluzívne ceny. Veľmi obľúbené sú kožené sedacie súpravy, rohové sedacie súpravy a rozkladacie sedacie súpravy, ale aj klasické a sedacie súpravy 3 +2 +1 , ktoré majú stále svoje miesto vo Vašom interiéri.
Tiež Široký výber poťahových látok pre sedacie súpravy, ktoré sa líšia nie len farbou a vzorom, ale najmä kvalitou, vám umožňuje zakomponovať do interiéru ľubovoľnú sedaciu súpravu tak, aby dokonale ladila s ostatným nábytkom v interiéri. Nájsť sedaciu súpravu vhodnú do menšieho bytu je pomerne náročné. Nábytok Vám ponúka i malé sedacie súpravy, ktoré sa dajú vyskladať do potrebných tvarov a rozmerov. V eshope ponúkame všetky druhy sedacích súprav z hľadiska materiálu, tvaru, designu, funkčnosti.

Rohové sedacie súpravy
Rohové sedacie súpravy sú praktickou voľbou do väčších obývacích izieb, kde sú stredobodom celého interiéru, ale sú skvelým riešením i do menších bytov, pretože vhodne vypĺňajú rohové priestory. Rohové sedacie súpravy je možné objednať v ľavom, alebo v pravom prevedení. Kto má v obývačke veľa priestoru, môže si zvoliť rohovú sedaciu súpravu v tvare Učka.
Rohové sedacie súpravy možné dopĺňať aj kreslami a taburetmi. Výhodou rohových sedacích súprav je komfort a množstvo úložných priestorov.
Preto ponúkame široký sortiment rohových sedačiek, ktoré vás určite zaujmú.
Napríklad rozkladacia rohová sedacia súprava LUCY je štýlová, elegantná a vhodná do každej modernej domácnosti. Poskytuje maximálne pohodlie a dlhú životnosť, je charakteristická odľahčenými tvarmi a poskytuje mimoriadne pohodlné sedenie.
V našom e-shope si môžete vybrať typ, látku a štýl sedacej súpravy vždy presne podľa vašich predstáv.

Zobrazenia: 1745

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby