Ako predĺžiť životnosť pneumatík ich správnym uskladnením, a zároveň šetriť priestor? Jedným z riešení sú regály na pneumatiky PNEU 123.

Regály PNEU 123 vychádzajú z úspešnej rady regálových systémov  SUPER 123, sú však navrhnuté práve na spoľahlivé uloženie pneumatík. Správne uskladnenie pneumatík mimo sezónu pomáha výrazným spôsobom predĺžiť ich životnosť. Zároveň tieto regály šetria priestor, pretože umožňujú uložiť na malej ploche značné množstvo pneumatík.

Regále na pneumatiky sa uplatnia:

  • Vo firmách používajúcich motorové vozidlá. Zvlášť ak vlastníte viac automobilov, pomôžu vám regály na pnematiky ušetriť predĺžením životnosti pneumatík a elimináciou výdavkov na ich uskladnenie externou firmou.
  • V autoservisoch, pneuservisoch a autodielňach je dôležité mať dokonalý prehľad a okamžitý prístup k uskladneným pnematikám zákazníkov. Regály PNEU 123 umožňujú uskladniť pneumatiky prehľadne a šetrne aj pri obrovských objemoch uložených pneumatík.
  • V domácich garážach, najmä ak rodina disponuje viacerými autami. Už pri jednom aute je to však finančne zaujímavé. Za mimosezónne uskladnenie jednej sady pneumatík v pneuservise neraz zaplatíte cca 10 až 20 Eur. Kvalitný vlastný regál na 3 sady pneumatík si pritom môžete u nás kúpiť cca od 30 - 40 Eur, jeho životnosť je prakticky neobmedzená a okrem pneumatík ho ľahko využijete aj na uloženie iných rozmerných predmetov.                                                                               

Správnym spôsobom skladované pneumatiky si udržia nezmenené vlastnosti aj po dobu niekoľkých rokov. Zhrnutie výhod regálového systému PNEU 123:

  1. Mimoriadne jednoduchá montáž regálov.
  2. Ľahká výšková prestaviteľnosť regálov bez skrutkovania.
  3. Výborná stabilita a nízka hmotnosť regálov.
  4. Modulový systém s možnosťami úprav a pridávania komponentov.
  5. Možnosť rozširovania regálovej zostavy o ďaľšie regálové stĺpce.
  6. Prehľadné uloženie pneumatík.
  7. V štandardných podmienkach neobmedzená životnosť regálov.

Zobrazenia: 289

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby