Bratislava, 27. augusta – Americký výrobca sklených povrchov, spoločnosť Guardian, predstavuje sklo Diamond Guard, ktoré si nový vzhľad udrží až desaťkrát dlhšie než bežné sklá. Navyše je extrémne odolné voči poškriabaniu a znečisteniu. Je nenáročné na údržbu, preto sa hodí aj do ťažšie dostupných priestorov. Na jeho občasné čistenie stačia aj bežné domáce prípravky.

Využitie skla DiamondGuard je naozaj široké. Nájde svoje uplatnenie vo výkladoch či pultoch obchodov, vo výťahoch, na kancelárskych alebo domácich dverách. Týmto sklom môžete účelovo a zároveň esteticky prekryť povrchy v kuchyni či kúpeľni, alebo doplniť zaujímavý dizajnový prvok do obývacej miestnosti. Výborne poslúži aj ako neustále čisté zrkadlo, či bezpečná a zároveň estetická výplň zábradlia na schodoch.

Tajomstvom skla Guardian DiamondGuard je špeciálny ochranný povlak s extrémne nízkym koeficientom trenia. Takto odolné sklo je ťažké poškriabať. Je vybavené uhlíkovým vláknom, silným ako diamant. Ochranná vrstva zároveň zabraňuje usadzovaniu nečistôt, čo zase predlžuje jeho životnosť a spomaľuje opotrebovanie.

Dlhá životnosť, odolnosť, nenáročnosť na údržbu, ale aj úspornosť sú najdôležitejšie vlastnosti skla Guardian DiamondGuard. Ponúka dlhšiu životnosť a menej výmen. V závislosti od použitia, úspory na údržbu, opravy a náhradné diely vrátia úvodnú investíciu o niekoľko rokov, v niektorých prípadoch dokonca mesiacov. 

Guardian vyrába sklo DiamondGuard v rôznych prevedeniach podľa účelu na ktorý je určené. Od úplne číreho a priehľadného skla po sklo s povrchom upraveným leptaním, na ktorom neostávajú odtlačené prsty. K dispozícii sú aj rôzne farebné odtiene, ktoré rozširujú estetické a dizajnové možnosti interiérov. Rada DiamondGuard ponúka aj vrstvené bezpečnostné sklá, alebo aj akustické sklá napríklad na prepážky v interiéri. 

 

Guardian

Guardian je globálny výrobca plochého skla, hotových výrobkov zo skla, izolácie zo sklených vlákien a ďalších stavebných materiálov pre komerčné a rezidenčné stavby. Vedenie spoločnosti sídli v Auburn Hills v americkom štáte Michigan. Súčasťou spoločnosti je aj SRG Global Inc., ktorá je jedným z najväčších globálnych dodávateľov vysoko kvalitných lakovaných a pochromovaných plastových dielov pre automobilový priemysel. Vďaka vlastnému výskumu v Science & Technology Center udáva Guardian inovačné trendy v technológii nanášania tenkých 

Zobrazenia: 279

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby