Čistenie sklených povrchov v domácnostiach patrí medzi tradičné domáce práce. Sklo je náchylné zachytávať nečistoty a to najmä vďaka korózii, ktorá narúša jeho povrch. Vznikajú tak priehlbiny a ryhy, ktoré zachytávajú prach, vodný kameň, usadeniny a nečistoty. Z dlhodobého pohľadu povrch skla narúša aj jeho umývanie tvrdou vodou, čistiacimi prostriedkami, ale aj bežným mydlom a šampónom. Elegantné riešenie ponúka ponúka špeciálne sklo CristalGuard od spoločnosti Guardian. Je schopné odolávať korózii, ostáva teda hladké a nečistoty sa nemajú kde usadzovať.

Kúpelne, sprchovacie kúty, zábradlia, ochranné steny a ďalšie interiérové sklá si vyžadujú dôkladnú starostlivosť, ak si chceme zachovať ich prirodzený odlesk a priehľadnosť. Takáto starostlivosť nie je vždy jednoduchá a môže zabrať veľa času. S riešením prichádza spoločnosť Guardian. Sklo CristalGuard odoláva chemikáliám, aj korozívnym vplyvom.

Priehľadné aj po rokoch
Tajomstvo tkvie v nanášaní ochrannej vrstvy na povrch skla metódou katódového rozprašovania ešte vo výrobe. Táto patentovaná technológia ošetrí povrch skla ochrannou vrstvou a tým ho ochráni pred koróziou. Oproti ošetrujúcim sprejom a roztierateľným prípravkom, ktoré časom vymiznú, je povrchová úprava skla CristalGuard trvalá a sklo tak dlhé roky vyzerá ako nové.

Sklo CristalGuard bolo vystavené nezávislému laboratórnemu testovaniu, keď bolo spolu s ďalšími konkurenčnými produktami vystavené vplyvu tvrdej vody a rozpustených silikátov. To predstavuje výzvu pre hocijaké sklo používané v sprchovacích kútoch. Testy preukázali, že sa po opakovanom testovaní na ostatných produktoch vytvorila stála nečistota, ktorú bolo náročné odstrániť, CristalGuard však ostal priehľadný.

Zobrazenia: 175

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby