Portál TopReality.sk zaznamenal vlani 108 mil. zobrazených stránok

 

Jeden z najnavštevovanejších slovenských realitných portálov zaoberajúcich sa predajom, kúpou a prenájmom realít - TopReality.sk, hodnotí uplynulý rok ako jeden z najúspešnejších vo svojej histórii. Svedčia o tom aj čísla za rok 2016, podľa ktorých  počet zobrazených stránok prekročil 108 miliónov a počet hodín strávených ich prezeraním dosiahol 1,718 milióna (čo je viac ako 196 rokov). Portál zaznamenal 101 145 registrovaných užívateľov a 10 202 realitných kancelárií a právnych subjektov zaoberajúcich sa nehnuteľnosťami. Ďalších 49 098 fanúšikov zaznamenali na Facebooku. Informoval o tom Marek Grajcarík, konateľ spoločnosti Topreality.sk, s.r.o., ktorá portál TopReality.sk prevádzkuje.

 

„Vlani sme inzerovali na našom portáli 241 196 ponúk realít všetkých druhov. Z toho bolo 37 300 bytov, mezonetov a garsóniek, 43 700 domov, víl a chalúp, 19 000 obchodných, komerčných priestorov a 28 000 rekreačných alebo stavebných pozemkov. Užívatelia najviac hľadali rodinné domy, na druhom mieste boli 3-izbové byty, nasledované 2-izbovými a 1-izbovými bytmi. Rástli sme aj na Facebooku. Naša Facebook fanpage získala 4 400 nových fanúšikov a organický dosah dosiahol 2,5 mil. Na naše príspevky prišlo 90 000 reakcií a dosah najúspešnejšieho príspevku bol 247 000,“ okomentoval vývoj M. Grajcarík.

 

Spoločnosť Topreality.sk získala v máji tohto roku ocenenie Superbrands Slovakia 2016. Toto prestížne ocenenie udeľuje komisia expertov Brand Council zložená z profesionálov z oblasti biznisu, komunikácie, marketingu, médií a marketingového výskumu. Značka Topreality.sk bola ako jediná spoločnosť v rámci realitného sektora opätovne ocenená v rokoch 2013, 2014 a 2016.

 

TopReality.sk patrí medzi najnavštevovanejšie slovenské realitné portály, zaoberajúce sa kúpou, predajom a prenájmom realít. Na portáli sa nachádzajú nehnuteľnosti z celého Slovenska a poskytuje priestor pre súkromnú inzerciu, ako aj pre inzerciu realitných kancelárií a komerčných spoločností. Každý návštevník portálu si môže vyfiltrovať vývoj cien realitného trhu pre ľubovoľnú kategóriu na www.topreality.sk/chart/. V ponuke sú údaje podľa jednotlivých okresov i krajov pri bytoch, domoch, novostavbách či pozemkoch v období až do 31 týždňov.

 

Portál zoskupuje ponuku rôznych druhov nehnuteľností – počnúc bytmi, domami, chatami, usadlosťami či pozemkami cez kancelárske, administratívne, obchodné, reštauračné, športové priestory, až po priestory pre výrobu, sklad, chov zvierat a ďalšie. Návštevníci portálu sa zároveň v sekcii Novinky dozvedia o nových trendoch a zaujímavých informáciách z oblasti realít. Čitateľ má tak prehľad o realitnom dianí vo svojom regióne, či o zaujímavostiach z oblasti architektúry, dizajnu a noviniek firiem na trhu. Ponuku je možné inzerovať neobmedzene a nehnuteľnosti, ktoré sú umiestnené v komerčnej inzercii, sa automatickým exportom odosielajú zdarma a inzerujú na ďalších vyše 150 realitných portáloch. Inzerované sú aj zahraničné nehnuteľnosti. Patrí sem česká, poľská, anglická, nemecká, maďarská a rumunská jazyková mutácia.

 

Kontaktná osoba: Michaela Gajdošíková, gajdosikova@topreality.sk; www.topreality.sk 

Zobrazenia: 218

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby