Tehly zažívajú renesanciu. Po ére panelov a betónu po nej opäť siahajú developeri veľkých komplexov a aj individuálni stavebníci, ktorí chcú zdravo bývať. Tehla je totiž stavebný materiál, ktorý  priaznivo pôsobí na ľudský organizmus. Vytvára prirodzenú klímu v interiéri a vývoj jej tepelnoizolačné a akumulačné vlastnosti zlepšil natoľko, že obstojí v dnešných náročných podmienkach na výstavbu. 

Rozhodli ste sa stavať z tehly a hodili by sa vám zadarmo? 

Do konca apríla všetkým stavebníkom ponúka firma Wienerberger pri vybranom sortimente tehál až polovicu zdarma a keramické škridly Tondach sú teraz lacnejšie o viac ako tretinu bežnej ceny. Pokiaľ však navštívite niektorú z výstav, ktorých sa zúčastnia aj v tomto roku, napríklad Coneco v Bratislave či ABC stavebníctva v Prešove, môžete si v spoločnom stánku Wienerberger a Tondach zahrať stavebné pexeso a rôzny stavebný materiál vyhrať. Navyše ak prídete do bratislavskej Incheby na Coneco v dňoch 6.4. - 9.4 2016 a zaregistrujete sa v stánku spoločností, máte šancu, že váš výstavný formulár vyžrebuje operný spevák a herec Filip Tůma a vyhráte 2 kamióny tehál alebo keramické škridly na celý dom zdarma.

Wienerberger je jednou zo spoločností, ktorá dodáva na náš trh tehly rýdzo slovenskej výroby. Výrobné závody v Zlatých Moravciach a Boleráze produkujú tehly Porotherm, ktoré sú základom uceleného stavebného systému pre výstavbu.  

Viac o akcii 1/2 tehál zdarma sa dozviete na:

http://www.wienerberger.sk/teraz-dostanete-ka%C5%BEd%C3%BA-druh%C3%...

2 kamióny tehál zadarmo. Zišli by sa vám? Pozrite

http://www.wienerberger.sk/staviate-chyst%C3%A1te-sa-stava%C5%A5-al...

Zobrazenia: 263

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby