Montované domy s oceľovým skeletom

Inovatívne riešenie pre výstavbu montovaných domov, v ktorých statiku budovy preberá oceľový modulový skelet. Hlavnými znakmi sú presnosť, rýchlosť, bezpečnosť, nenáročné zakladanie, nízka hmotnosť. Systém výstavby vhodný aj do náročných klimatických podmienok, tiež do seizmicky nestabilných oblasti. Extrémna odolnosť voči vonkajším vplyvom. Nosnú konštrukciu tvorí ľahký oceľový skelet, ktorý oproti všetkým ostatným stavebným systémom zabezpečuje trvalú statickú funkciu bez nežiaducich zmien a pohybov stavby.  Materiálové vybavenie stavby je z vysoko ekologických materiálov, 90-95% recyklovateľných prvkov.

Jednou z výhod je aj vysoká požiarna odolnosť v kat. D1.

Dosahujeme vynikajúce tepelno – izolačné, ale aj akustické  vlastnosti vďaka premyslenému zatepleniu plášťa budovy, vyriešeniu všetkých potenciálnych tepelných mostov a stavebných detailov, zamedzením únikov vnútorného vzduchu. Náš nízkoenergetický štandard spĺňa všetky požiadavky na nenáročné prevádzkové náklady, čo vyplýva z Európskej legislatívy o emisiách. Na modulárny oceľový skelet ako najkvalitnejší statický prvok je montovaná tepelnoizolačná sendvičová konštrukcia. Jej základom je fúkaná celulóza s tepelným  odporom R=5,2 m2k/W. Dosiahneme tak stavbu s difúzne otvorenou konštrukciou a odvetranou fasádou – čo výrazne ovplyvňuje kvalitu bývania. Na požiadanie tieto parametre môžeme upraviť na pasívny, ba až nulový dom.  Pri výstavbe zvýšená  obtiažnosť terénu pozemku nemá vplyv na cenu domu. Akýkoľvek architektonický prvok  je výzvou.

Stavbu možno navrhnúť priestorovo a podľa individuálnych predstáv. Počas obývania, za prevádzky, ľubovoľne rozširovať podľa požiadaviek zákazníkov, pričom proces dostavby je čistý a bezhlučný. Takýto obytný dom môže rásť podobne ako rastie rodina v ňom, preto ponúkame možnosť pripraviť  projektovú dokumentáciu aj na rastúci dom.

viac na www.logsteel.eu resp. 0905483993

Zobrazenia: 763

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby