Zažili ste doma situáciu, že ste otočili kohútikom vo vani a dlho tiekla iba studená voda? Stáva sa vám, že teplota vody v sprche klesá, máte na sebe mydlo a ponáhľate sa, aby ste to stihli? Poradíme vám, ako prakticky a účinne vyriešiť tento problém:

 

 1. Vymeňte starý kotol za nový kondenzačný

            Vymeňte svoj starý kotol za nové vykurovacie zariadenie značky Protherm a perfektná teplota vody vás poteší okamžite a tak dlho, ako chcete. Vybrať si môžete závesný alebo stacionárny kondenzačný kotol, so zásobníkom alebo bez neho. U vás doma sa môže súčasne sprchovať a kúpať nielen celá vaša rodina, ale i vaši priatelia. Ak vymeníte kotol starý 20 rokov – za nový kondenzačný – môže dochádzať k úspore až 30 % plynu a znížia sa vám celkové náklady na vykurovanie domácnosti.

 

2.Príprava teplej vody prostredníctvom kotla

            Žijete v byte, klasickom rodinnom dome, či vo veľkom dome s dvomi kúpeľňami? Dokonalým riešením na prípravu teplej vody vo vašej domácnosti je  závesný kondenzačný kotol Tiger Condens. A aké je tajomstvo jeho úspechu? Tento kondenzačný kotol umožňuje čerpať teplú vodu z viacerých miest naraz, a to bez straty tepelného komfortu. Dokáže zabezpečiť vykurovanie i prípravu teplej vody nielen v klasickej domácnosti, ale aj v dvojdomoch či dvoch bytových jednotkách naraz. Veľké množstvo teplej vody pripravuje vďaka kombinácii dodávky vody ohrievanej prietokovým spôsobom, a zároveň aj zo vstavaného zásobníka. Po vyčerpaní vody zo zásobníka kotol pokryje v rekordne krátkom čase aj ďalšie požiadavky na teplú vodu práve vďaka patentovanej technológii ISODYN2.

 

 3. Vyberte si regulátor, ktorý bude šetriť za vás

            Úspory v domácnosti však dosiahnete aj vďaka inteligentnému smart regulátoru MiGo. Ten prehľadne graficky vyhodnocuje spotrebu energie v domácnosti. Vykurovanie a ohrev teplej vody si s týmto regulátorom nastavíte podľa svojich aktuálnych potrieb nielen priamo doma, ale aj na diaľku cez internet – prostredníctvom Wi-Fi pripojenia a aplikácie v smartfóne a tablete.

www.protherm.sk 

Zobrazenia: 215

Komentáre k tomuto článku sú uzavreté

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby