Stihnite nový plot ešte do zimy

 

Vynovili ste si dom alebo postavili novostavbu? Tak teraz nastal čas na pekný plot. Ak to chcete stihnúť ešte do zimy, je najvyšší čas obrátiť sa na profesionálne umelecké kováčstvo Interierkov z Handlovej a nechať si urobiť návrh podľa vlastného vkusu. Nezabúdajte, že v zime je náročné a niekedy až nemožné robiť mokré procesy sprevádzajúce osadzovanie plotov a brán. Inšpirovať sa môžete na internetovej stránke www.interierkov.sk alebo facebooku. Nezabúdajte, že ide o nadčasovú investíciu a plot z ručne kovaného železa je zároveň umeleckým dielom.

 

Kované brány, bráničky a ploty prežili stáročia. Dodnes zdobia hrady, zámky, studne, námestia historických miest a samostatné objekty. Odolali času preto, lebo sú zhotovené z plného, ručne kovaného železa. Žiadne trubky, žiadna joklovina, len čisté železo. Pravé kované ploty sa ľahko čistia a udržiavajú, majú vysokú estetickú úroveň a svojou odolnosťou poskytujú kvalitnú ochranu majetku. Nátermi s dlhodobým pôsobením sú chránené proti agresívnym látkam a vydržia celé roky bez ďalšieho pretierania. V súčasnosti je badať odklon od priemyselných veľkovýrobou fabrikovaných plotov a návrat k overeným kvalitným a estetickým spracovaným umeleckým dielam. Navyše do procesu návrhu a spracovania môže vstupovať aj budúci majiteľ a vyberať si jednotlivé prvky podľa svojho estetického cítenia. Zákazník si môže zvoliť ľubovoľný tvar, dizajn a bohatosť dekorácie pre akýkoľvek typ plotu. Módnou záležitosťou v súčasnosti je patinovanie, čo dáva plotom originálny „ošúchaný“ vzhľad. Umelecké kováčstvo Interierkov volí individuálny prístup ku klientom, podporené dlhoročnými skúsenosťami.

 

Hovorí umelecký kováč Interierkovu Ján Kaniansky z Handlovej: ,,Rekonštrukcie nehnuteľností a úpravy záhrad v posledných rokoch sa odzrkadlili vo zvýšenom záujme o ploty, ktoré s nimi ladia a zvýrazňujú individualitu a vkus majiteľov. Preč sú časy jednotných pozváraných rúr a oceľových tyčiek. Brány, bráničky a plotové polia, sú funkčnými umeleckými dielami a predmetmi obdivu, mali by sa mali páčiť majiteľovi a ladiť s architektúrou domu, záhrady i charakterom uličnej zástavby. Dôležitá je aj rozumná cena. Na tú vplýva okrem iného počet náročných prvkov a detailov, hrúbka materiálu, spôsob jeho spracovania a povrchovej úpravy. Netreba zabúdať, že pri poctivom prevedení ide o umelecké dielo, ktoré prežije svojho majiteľa a bude slúžiť ďalším generáciám. Každému sa oplatí priplatiť si za kvalitu.“

 

 Kováčstvo Interierkov používa kvalitnú plnú oceľ, ktorú na záver ochráni dlhovekým náterom antikoróznej a dekoratívnej farby na železné kovy. Je určená na použitie v exteriéri, chráni a obnovuje krásu kovových povrchov tvoriac silnú ochrannú bariéru odolnú voči poškriabaniu, praskaniu a poveternostným vplyvom. Súčasným módnym trendom je patinovanie, ktoré dáva konečnej úprave jedinečný charakter. Pri plotových poliach sa zákazníci dožadujú špeciality firmy, ktorou je vytváranie uzlíkov čisto ohýbaním železa. Nejde o žiadne navliekanie prstencov, ale o poctivo zaviazaný uzol. Vyžaduje si to čas a námahu, ale zákazník má originalitu zaručenú.

 

Interierkov Handlová dodáva brány a ploty aj s montážou. Brány môžu byť vybavené na želanie elektrickým pohonom a sú v prevedeniach krídlové, alebo samonosné s posuvom. Ohrádzanie pozemkov je sezónnou záležitosťou, v zime počasie neumožňuje zváranie a betónovanie. Za svoje peniaze zákazník v Interierkove dostane pridanú hodnotu výnimočnosti a sám sa podieľa na konečnej podobe diela. Poctivá klasická kovaná brána je z plného materiálu, ktorý sa časom neohýba ani inak nemení tvar. Veľkovýroba pri lacných napodobeninách kovaných plotov používa najčastejšie jaklovinu, kde je životnosť výrobku neporovnateľne nižšia.

 

 Zákazníckym hitom handlovského umeleckého kováčstva sú ručne kované poštové schránky zo železa v tvare tašiek. Pre exteriéry vyrába okrem schránok a plotov, brán a bráničiek aj zábradlia, pergoly, altánky a doplnky pre záhradu. Pre interiéry kovové postele, lampy, zrkadlá, svietniky, schodiská a rôzny nábytok a doplnky. Vývozným hitom sú spálňové sety zložené z manželskej postele, nočných stolíkov, stropného lustra, zrkadla, stojanovej lampy a garniže. Tieto výrobky zo železa, alebo kombinácie rôznych kovov sú zladené a tvoria kompaktný celok pre spálňu  zariadenú v jednotnom štýle.

 

Kontakt: 0911 679 687, andrea.konstantin341@gmail.com

Viac je na: www.interierkov.sk, https://www.facebook.com/interierkov/?hc_location=ufi, tel. 0903 956 348

 

      

Zobrazenia: 1604

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby