Najnovšie protislnečné sklo od Guardianu prináša to najlepšie z oboch svetov

Bratislava, 7. apríla 2014 – Popredný svetový výrobca skla Guardian Industries, uvádza na európsky trh protislnečné sklo SunGuard® SNX 50/23. Je to prvé sklo od Guardianu zo solárnou ochranou, ktoré v štandardnom izolačnom dvojskle dosahuje až 50 % priepustností svetla. Zároveň sa môže pochváliť solárnym faktorom na úrovni 23 %.

SunGuard® SNX 50/23 rozširuje najvýkonnejšiu rady protislnečných skiel SunGuard® eXtra Selective o ďalší typ s trojnásobnou funkčnou vrstvou striebra. Najnovší prírastok produktovej rodiny SunGuard® patrí medzi absolútnu svetovú špičku vo svojej kategórii. Umožňuje totiž až 50 percentnú priepustnosť prirodzeného denného svetla pri dosiahnutí priaznivej nízkej hodnoty solárneho faktoru 23 %. Znamená to, že do interiéru preniká dvakrát viac svetla ako tepla. „Žiadne iné sklo SunGuard® nezaručuje toľko svetla a zároveň tak účinne nezamedzuje prehriatiu interiéru,“ hovorí Michal Hronský zo spoločnosti Guardian.

Sklo SunGuard® SNX 50/23 je dostupné v štandardnom prevedení alebo vo verzii vhodnej k tepelnému tvrdeniu prípadne k spevneniu. Je tak ideálne k vytvoreniu moderných fasád a budov s výborným tepelným komfortom. „Vďaka výnimočným vlastnostiam a estetike je SunGuard® SNX 50/23 vhodný pre architektonické projekty po celé Európe,“ dodáva Michal Hronský. Toto sklo má neutrálny vzhľad a dáva architektom a dizajnérom možnosť znížiť energetické náklady a dodržať striktné európske energetické požiadavky. To všetko bez estetických limitov“, uzatvára Michal Hronský.

Guardian ponúka komplexnú znalosť v použití skla a kolektív vysoko kvalifikovaných odborníkov, ktorí sú pripravení poradiť ohľadom produktov a ich použitia. Pre viac informácií o sklách  SunGuard® SNX 50/23 či o portfóliu produktov zo solárnou ochranou, navštívte www.sunguardglass.com.

Zobrazenia: 269

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby