Nároky na kvalitné a moderné bývanie je možné uspokojiť len dôvtipnými a kvalitnými riešeniami, medzi ktoré je rozhodne možné zaradiť vstavaný nábytok. Vstavaná skriňa s posuvnými dverami je často jedinou možnosťou ako vyriešiť nedostatok úložného priestoru v byte. Keďže sa tieto skrine vyrábajú na mieru, umožnia využiť miesta aj kde by sa klasické solitérne skrine jednoducho nevošli. Je všeobecne známe, že tieto skrine šetria priestor a ponúkajú jeho maximálne využitie. V porovnaní s bežnými skriňami získate až o polovicu viac úložného priestoru. S posuvnými dverami získate takmer na každom mieste priestor s veľkým potenciálom úložných plôch. Variabilný systém sa skladá z dvoch hlavných častí. Jednou z nich sú zvislé posuvné , alebo otváracie dvere a druhú časť tvorí policový systém, ktorý je možné rozvrhnúť presne podľa potrieb.

Vstavaná skriňa na mieru je ideálnym riešením pre Vašu spálňu , predsieň či dokonca aj kúpeľňu.


Vstavané skrine do spálne patria už dlhú dobu medzi najžiadanejšie nábytkové systémy. Ich veľkou výhodou je najmä prevedenie presne podľa konkrétnych potrieb a dispozície miestnosti. Do vstavaných skríň prehľadne uložíte veci každodennej potreby. Ušetríte čas ich hľadaním. Vďaka rôznym typom zásuviek, či už výsuvných alebo výklopných budete mať vždy všetko a ihneď k dispozícii.

Vstavaná skriňa je nielen praktickým kusom nábytku, ale tiež originálnou a atraktívnou súčasťou interiéru. Dvere vstavaných skríň je možné riešiť z rôznych materiálov. Dekor dverí je možné dotvoriť celým radom materiálov a doplnkov v rôznych farbách a odtieňoch.

Kto by netúžil po vstavanom šatníku s množstvom úložného priestoru. Ak potrebuje miesto na ukladanie veľkého množstva oblečenia, vstavaný šatník je ideálnym riešením. Vybrať si môžete z klasického riešenia alebo z priestranného riešenia "Walk in". Šatníky „Walk in“ majú množstvo výhod oproti štandardným skriniam. Žiadne dvere Vám nebudú prekážať pri výbere oblečenia, máte výhľad na všetky veci a jednoduchšie sa rozhodnete, čo na seba.

Zobrazenia: 1216

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby