Články používateľa Key Communications – Január 2022 archív (10)

Paletová mánia: Vyrob si nábytok sám!

Využívanie netradičných alebo recyklovaných materiálov na výrobu nábytku nie je novým konceptom. Vďaka dobrej dostupnosti a nízkej cene drevených paliet sa v posledných rokoch stal paletový nábytok skutočne obľúbený. Palety ale nepredstavujú iba spôsob ako ušetriť peniaze – ide o jedinečný interiérový štýl.

Nábytok z paliet a drevených debien je nadčasový, a dokonale sa prispôsobí individuálnemu vkusu nejedného majiteľa domu či bytu. Okrem toho ponúka všestranné…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Január 31, 2022 o 20:39 — Žiadne komentáre

Ničím nerušený výhľad na okolitý svet

Výhľad z okna je v každom ročnom období niečím výnimočný. Na jar vás poteší pohľad na kvitnúce stromy a kvety, v lete si môžete užiť krásne západy slnka, na jeseň pozorovať prírodu hýriacu farbami a v zime sledovať mráz, ktorý maľuje na okná zaujímavé obrazy. Chcete si každý jeden výhľad vychutnať dosýta? Investuje do kvalitných okien a v pohodlí domova sledujte, ako sa svet za oknami mení.

Kvalitné okná sú výhodnou…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Január 28, 2022 o 12:30 — Žiadne komentáre

Čo robiť s polystyrénovými obalmi z elektrospotrebičov?

Elektrospotrebiče patria všeobecne k najpraktickejším darčekom, ktoré sa rok čo rok objavujú pod vianočnými stromčekmi mnohých domácností. Radosť z nich môže byť síce neopísateľná, no minca má aj v tomto prípade dve strany. Zamýšľali ste sa totiž niekedy nad tým, čo robiť s polystyrénovými obalmi z elektrospotrebičov? Odpoveďou a zároveň riešením je recyklácia.

Expandovaný polystyrén (EPS) je známy najmä využívaním v rámci zatepľovania budov alebo na prepravu…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Január 26, 2022 o 12:36 — Žiadne komentáre

Ako ani uprostred mesta a technológií nestratiť kontakt s prírodou? Odpoveďou je biofilný dizajn

Biofília je stále obľúbenejším trendom v interiérovom dizajne. Je definovaná našou vnútornou tendenciou hľadať spojenie s prírodou a hľadá riešenia, ktoré nás k nej približujú. Podľa najnovšej štúdie „HEAD DOWNERS 2021“ spoločnosti VELUX je pre nás príroda nesmierne dôležitá, ale zároveň cítime, že s ňou strácame kontakt.…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Január 26, 2022 o 12:20 — Žiadne komentáre

Súčasné trendy v sprchových kútoch

Kúpeľňa neslúži iba na hygienické účely, je zároveň miestom na relaxáciu a dobitie energie. Aby čo najlepšie prospievala zdraviu tela, duši i mysli, je potrebné ju vybaviť tým správnym zariadením. Odborníčka na kúpeľne prezrádza, aké sú dnešné trendy v sprchovacej zóne.

Hovorí sa, že sprchové zásteny sú dnes už populárnejšie ako vane. Hlavným dôvodom, prečo sa tešia takej obľube, je úspora času – namočiť, namydliť, opláchnuť a von. Túžite po kúpeľni, ktorá…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Január 24, 2022 o 13:48 — Žiadne komentáre

Výmena kotla je jednoduchšia než kedykoľvek predtým

O väčšine kotlov a zásobníkov teplej vody sa dá trochu zveličene povedať, že sú to len také „biele krabice“ schované niekde v útrobách domu. Na druhej strane však prinášajú teplo a vytvárajú tým dôležitú, príjemnú atmosféru u vás doma.

Spoľahlivé, vysoko efektívne a cenovo dostupné riešenia pre vykurovanie, prípravu teplej vody od značky Protherm sú…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Január 20, 2022 o 9:23 — Žiadne komentáre

Nová kuchyňa – svojpomocne, krok za krokom

Výmena kuchynskej linky, pracovnej dosky a kuchynských spotrebičov sa môže vyšplhať na niekoľko tisíc eur. Rekonštrukcia kuchyne ale vôbec nemusí stáť toľko, ako nová kuchyňa. S trochou kreativity, chute do práce a niekoľkými radami zrenovujete kuchyňu aj svojpomocne.

Pracovná…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Január 18, 2022 o 12:59 — Žiadne komentáre

DETSTVO BEZ PRIRODZENÉHO SVETLA

Väčšina detí trávi svoj čas prevažne v interiéri a značnú časť dňa pozerá na obrazovku mobilných zariadení. Taký je obraz detstva v dnešnej dobe. Nová štúdia „HEAD-DOWNERS 2021“ spoločnosti VELUX o kontakte človeka s prírodou ukázala, že deti sú v oveľa menšom kontakte s prírodou ako predchádzajúce generácie. Perspektíva pobytu prevažne v interiéri s pohľadom na obrazovku má vplyv na zdravie dieťaťa.

 

Početné štúdie potvrdzujú, že pobyt v prírode znižuje…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Január 18, 2022 o 11:49 — Žiadne komentáre

Prečo čakať, keď už je najvyšší čas pre eko-vedomé správanie?

Viete, že všetci dokážeme prispieť k ochrane klímy? Niektorí sa možno nevedia vzdať svojho milovaného auta, ale aj výmenou starého vykurovania môžeme veľa ovplyvniť. Lebo nielen automobilová doprava, ale aj naše vykurovacie systémy a príprava teplej vody tvoria veľký podiel všetkých emisií CO v domácnostiach.

Zatiaľ čo zastaralé…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Január 17, 2022 o 15:53 — Žiadne komentáre

Farba roku 2022 – ako najlepšie vynikne v interiéri

Túžite po tom, aby vaše bývanie či pracovisko získalo nevšedný nádych a neviete, čím ho ozvláštniť? Inšpiráciu nájdete v odtieni Very Peri, ktorý Pantone Color Institute vyhlásil za farbu tohto roka. Špecialista z Hornbachu na farby a štýly bývania radí, akým spôsobom tento kreatívny a harmonický tón modrofialovej čo najefektnejšie začleniť do interiéru.

Zaujímavý odtieň Very Peri sa označuje za najteplejší tón modrej, vďaka svojim hrejivým podtónom v červenej…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Január 17, 2022 o 12:04 — Žiadne komentáre

Mesačné archívy

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby