Články používateľa Key Communications – Marec 2018 archív (5)

Inoutic predstavil na veľtrhu Fensterbau zaujímavé novinky

Spoločnosť Inoutic predstavila na najväčšom veľtrhu okien, dverí a fasádnych systémov FENSTERBAU FRONTALE 2018 zaujímavé novinky. Nový okenný profil Elegante a roletový systém PROtex 2.0 boli vyvinuté v úzkej spolupráci so zákazníkmi a obchodnými partnermi spoločnosti, aby čo najlepšie odrážali ich priania a potreby.

„Najväčším lákadlom pre odbornú i širokú verejnosť bolo odhalenie nového profilového systému Elegante,…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Marec 28, 2018 o 2:23 — Žiadne komentáre

Zmena času môže zamávať s ľudským biorytmom

Letný čas vznikol najmä kvôli šetreniu energií vynaložených na svietenie. Posun času o hodinu môže mať však vplyv aj na ľudské zdravie.

 

Biorytmus ľudského organizmu je ovplyvnený vonkajším prostredím, najmä striedaním dňa a noci. Hlavné biologické hodiny ľudského tela sa nazývajú cirkadiánne rytmy. Vďaka nim ľudské telo vie, kedy má oddychovať a kedy má byť aktívne.

Pri zmene času o hodinu vpred dochádza k negatívnemu zásahu do fungovania a nastavenia…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Marec 28, 2018 o 2:03 — Žiadne komentáre

Polystyrén je dostupný bez zbytočného čakania

Silný dopyt po stavebných materiáloch spôsobuje nedostatok zásob u niektorých komodít. Pri výbere tepelnoizolačného materiálu si treba preveriť aktuálne dodacie lehoty a zabrániť tak zbytočnému predlžovaniu zatepľovacích prác na stavbe. Výrobky z expandovaného polystyrénu sú k dispozícii po celý rok bez zdĺhavých čakacích lehôt.

S blížiacim sa začiatkom stavebnej sezóny sú čakacie lehoty na niektoré komodity určené na zatepľovanie aj niekoľko mesiacov – s…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Marec 21, 2018 o 14:43 — Žiadne komentáre

Fasádne dosky EQUITONE [linea] vytvárajú nevšednú hru svetla a tieňa

Spoločnosť EQUITONE predstavila nové výrazové možnosti v architektonickom stvárnení budov. Na trh uviedla unikátny vláknocementový obklad EQUITONE [linea] v bielej farbe. Táto jedinečná fasádna doska otvára nové možnosti prístupu k navrhovaniu budov. Umožňuje architektom docieliť zaujímavé fasádne kompozície a dovoľuje realizovať aj odvážne vízie.

„Fasádne dosky EQUITONE [linea] v bielej farbe zdôrazňujú…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Marec 13, 2018 o 15:27 — Žiadne komentáre

Jarné upratovanie - Umyte si okná, aby ste mali dobrý výhľad

Veľkonočné sviatky sú predo dvermi, prichádza čas na veľké jarné upratovanie. Popri vysávaní, utieraní prachu, vyhadzovaniu nepotrebných vecí či leštení zrkadiel by ste nemali zabudnúť ani na okná. Aby vám vo výhľade nebránili šmuhy, odtlačky prstov či iné nečistoty.

Plastové okná znižujú energetickú náročnosť stavieb a v porovnaní s drevenými vyžadujú nenáročnú údržbu. Napriek tomu, že sa nemusia každých päť rokov brúsiť a lakovať, zaslúžia si raz až dvakrát…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Marec 12, 2018 o 12:32 — Žiadne komentáre

Mesačné archívy

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby