Články používateľa Key Communications – Marec 2021 archív (9)

Pustite sa do záhradných projektov, Hornbach má otvorené

Projektové markety Hornbach za prísnych hygienických opatrení stále ponúkajú veľa možností, ako nakupovať. Pre bežných zákazníkov zostávajú otvorené záhradné centrá, bez obmedzenia funguje pri dodržaní všetkých pokynov veľkoobchod pre profesionálov. Všetkým zákazníkom ponúka Hornbach možnosť nákupu online s doručením domov alebo s vyzdvihnutím na vybraných predajniach.

Hornbach má pre verejnosť stále otvorené vonkajšie aj vnútorné záhrady v režime regulovaného…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Marec 31, 2021 o 15:40 — Žiadne komentáre

Stavba domov s takmer nulovou potrebou energie s využitím polystyrénu

Všetci, ktorí sa tento rok rozhodnú stavať,  si musia dať pozor na to, aby mali postavený dom s takmer nulovou potrebou energie. Podľa nových nariadení musia byť už totiž domy zaradené do energetickej triedy A0.

„Výstavba budov s takmer nulovou potrebou  energie a významná obnova existujúcich budov predstavuje riešenie, ako dosiahnuť výrazné zníženie spotreby energie v budovách, ktoré majú až…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Marec 29, 2021 o 12:30 — Žiadne komentáre

Prílev investícií bude závisieť aj od kvality nového stavebného zákona

Potenciál Slovenska pre prilákanie investícií z oblasti priemyslu i logistiky, najmä v súvislosti s rastúcim segmentom e-commerce, zostáva naďalej silný. Prekážkou rastu je však príliš zdĺhavé stavebné konanie, ktoré často blokujú aj neopodstatnené námietky lokálnych aktivistov.

Slovensko dokáže konkurovať krajinám regiónu strednej a východnej Európy svojou výhodnou polohou a ponukou v oblasti vhodných nehnuteľností pre priemysel a logistiku. Aby sa krajine…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Marec 29, 2021 o 11:49 — Žiadne komentáre

Interiérové trendy pre jar a leto 2021

Po dlhej a chladnej zime nastáva čas pre jarné oživenie. Teplé počasie a slnečné dni neprinášajú pocit radosti len do našich životov, ale tiež do našich príbytkov. Veselé a povzbudzujúce farby, množstvo rastlín a prírodné materiály vdýchnu nový život do nejedného interiéru. Nechajte sa inšpirovať trendy štýlmi od Hornbachu, ktoré oživia každú domácnosť.

„Nemôžeme ignorovať ako predošlý rok zmenil vnímanie našich obydlí. Z domovov sa stali multifunkčné…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Marec 24, 2021 o 19:19 — Žiadne komentáre

Nenechajte si ujsť jarné dotácie na strešné okná VELUX

Vylepšite si domácnosť alebo kanceláriu a investujte do svojho zdravia. S výhodným jarným nákupom strešných okien a elektrických doplnkov VELUX ľahko vytvoríte pracovňu plnú svetla a čerstvého vzduchu napríklad z nevyužitého podkrovia. Od 1. apríla až do 21. mája môžete na jednom okne ušetriť až 100 €.

Home office bez kompromisov

Uvažujete o pracovni doma? Za posledný rok by ju ocenilo veľa ľudí. Práca aj učenie z domova nečakane…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Marec 22, 2021 o 12:13 — Žiadne komentáre

Naučte sa hospodáriť s vodou (nielen) na záhrade

Dňa 22. marca si opäť pripomenieme medzinárodný deň vody. Tento deň slúži na zvýšenie povedomia o tom, ako môžeme lepšie chrániť tento životne dôležitý zdroj. Priložte aj vy ruku k ochrane našej planéty a osvojte si zelenší spôsob života. Odborník z Hornbachu prináša tipy, ako efektívne hospodáriť s dažďovou a pitnou vodou.

Denne spotrebuje jeden človek približne 150 litrov vody. Dažďová voda môže nahradiť až 40 % tejto spotreby. Mnohé štúdie dokázali, že…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Marec 18, 2021 o 12:39 — Žiadne komentáre

4 tipy, ako zväčšiť malý byt

Malý byt má mnoho výhod, od svojej útulnej atmosféry až po jeho upratovanie. Problém však nastáva vo chvíli, keď je potrebné do neho vtesnať všetko potrebné vybavenie. Odborníci z Hornbachu prinášajú štyri tipy, ako si čo najlepšie zariadiť malý byt a vyťažiť z neho reálne aj optické maximum.

Trendom dnešnej doby sú jednočlenné a dvojčlenné domácnosti, vďaka ktorým rastie dopyt po menších bytoch. Aj do tých je však potrebné dostať aspoň základné prvky pre…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Marec 16, 2021 o 11:40 — Žiadne komentáre

Ako pripraviť trávnik na jar

Jar nám už klope na dvere a záhradkári sa pripravujú na najkrajšie obdobie roka. Na jarné upratovanie čaká aj váš trávnik. Nezanedbajte dôkladnú prípravu. Odmenou vám bude krásny a prosperujúci trávnik počas celého leta. Prinášame 7 tipov, ako sa správne postarať o trávnik na jar.

 

  1. Čistenie pôdy

Trávniková sezóna sa zvyčajne začína v marci, kedy sneh definitívne zmizne. Ak zakladáte nový trávnik, dôležité…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Marec 2, 2021 o 19:30 — Žiadne komentáre

Náklady za doplnkové tehly sa vrátia za tri roky

Pri hrubej stavbe stavte na použitie doplnkových tehál. Na prvý pohľad sa síce môže zdať, že pôjde o zvýšenú investíciu. Počiatočné náklady sa však vrátia do troch rokov. Navyše, stavba bude vďaka kvalitnému zhotoveniu detailov generovať úspory počas celej svojej životnosti.

Tehla zabezpečí stavbe vynikajúce vlastnosti – extrémnu odolnosť a bezúdržbovosť. Dom so životnosťou minimálne 100 rokov však musí byť rovnako spoľahlivý aj v detailoch.…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Marec 1, 2021 o 10:56 — Žiadne komentáre

Mesačné archívy

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby