Články používateľa Key Communications – Máj 2022 archív (9)

Vytvorte si dokonalú terasu

V posledných rokoch sme si uvedomili, aké dôležité sú vonkajšie priestory. Od pokojných raňajok po rodinné večere strávené pod hviezdnou oblohou – terasy sa stali rozšíreným obytným priestorom. Práve preto sa architekti čoraz viac zameriavajú na to, aby bol aj exteriér pohodlný ako vaša obývačka. Odborník z Hornbachu prezrádza, ako vybudovať trendy terasu.

Terasy sú ideálnym miestom na záhrade, kde si môžete užívať teplé…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Máj 31, 2022 o 10:30 — Žiadne komentáre

Ako vybrať správne okná

Či už rekonštruujete existujúcu nehnuteľnosť alebo staviate nový dom, vždy budete postavení pred neľahkú voľbu - výber správnych okien. Zvoliť plastové okná s dlhou životnosťou, esteticky dokonalé drevené okná alebo tie hliníkové? S rozhodovaním vám pomôže odborník z Hornbachu.

Čím všetkým sa riadiť pri vyberaní nových okien? V prvom rade musíte brať do úvahy parametre stavby a prostredia, kde budú okná slúžiť. Pokiaľ je dom v mieste s náročnými…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Máj 27, 2022 o 15:30 — Žiadne komentáre

Rady a tipy pre výber záhradného nábytku

Počasie už láka na posedenie na čerstvom vzduchu a na vyberanie nábytku do záhrady alebo na terasu či balkón už nastal najvyšší čas. Ako sa ale rýchlejšie zorientovať v pestrej ponuke a zaobstarať tie správne kúsky? Užitočné rady a tipy, ale aj štýlové trendy pre tohtoročnú sezónu prináša odborník z Hornbachu.

K vonkajšiemu vybaveniu záhrady patria nielen stoly, stoličky a lavice, ale aj záhradné ležadlá, hojdačky, ochranné obaly…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Máj 25, 2022 o 16:00 — Žiadne komentáre

K zdravému bývaniu prispievajú aj vhodne zvolené okná

Podľa niektorých odborníkov trávia ľudia v priemere až 90 % svojich životov v interiéri. Z toho dôvodu je nesmierne dôležité dbať na kvalitu vnútorného prostredia. K zdravému bývaniu možno prispieť aj vhodným výberom a správnym používaním okien. Otvorové výplne totiž tvoria významnú časť obálky rodinného domu.

Prinášame niekoľko tipov, ako možno zvýšiť komfort bývania a podporiť zdravé vnútorné prostredie rodinného domu.

Pustite do domu viac…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Máj 25, 2022 o 15:55 — Žiadne komentáre

Posuvný systém Legend Slide - pre priestor plný prirodzeného svetla

Štíhla línia profilov pre maximálne možné presklenie prvku, sklo umiestnené priamo do rámu (s pohľadovou výškou iba 65 mm), ľahká manipulácia s posuvným krídlom vďaka novému systému kovania a veľké maximálne rozmery – to je len niekoľko výhod systému posuvných dverí Legend Slide od spoločnosti Deceuninck.…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Máj 25, 2022 o 14:30 — Žiadne komentáre

Záhrada z Hornbachu s radami od Ferdinada Lefflera

Projektový market Hornbach predstavuje novinku jarnej sezóny – poradenský projektový špeciál, na ktorého tvorbe spolupracoval Ferdinand Leffler, český záhradný a krajinný dizajnér, známy z televízneho programu Ferdinandove záhrady. Zakladateľ ateliéru Flera v tomto unikátnom špeciáli radí, ako lepšie zvládnuť tvorbu vlastnej záhrady, aj ako sa vyvarovať najčastejším chybám. Prepája teóriu s praxou, a zároveň ponúka užitočné projektové tipy.

Pre vášnivých…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Máj 16, 2022 o 20:32 — Žiadne komentáre

Vpustite do domu jar a načerpajte energiu z nového ročného obdobia

Veda dokázala, že po dlhej zime nám jar a slnečné lúče dodajú energiu, dobrú náladu a zvýšia produktivitu. Sme pripravení konať a túžime po zmene. Práve preto sa mnohí ľudia po jarnom upratovaní uvoľnia alebo majú chuť spestriť dizajn svojho domova. Inštalácia tieniaceho systému na okná je skvelý spôsob, ako uspokojiť vašu potrebu po niečom novom. Regulácia svetla zároveň pomôže vášmu cirkadiánskemu rytmu.

 

Jarná únava je skutočný jav: objavuje sa pri zmene…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Máj 13, 2022 o 16:57 — Žiadne komentáre

Tipy na začatie letnej grilovacej sezóny

Zvuk syčiaceho steaku, lákavá vôňa grilovanej kukurice, prenikavý smiech a hrejúce slnečné lúče. Grilovacia sezóna je za rohom, a preto nastal čas pripraviť všetko potrebné. Odborník z Hornbachu si pripravil niekoľko tipov, ktoré z vás spravia majstra alebo majsterku gril párty.

Každý rok pred začiatkom grilovacej sezóny začneme plánovať rodinné stretnutia pod holým nebom a všetky chutné jedlá, ktoré ugrilujeme. Záhradným radovánkam by však mala predchádzať…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Máj 13, 2022 o 16:57 — Žiadne komentáre

Ako vybrať správny kvetináč

Chcete zeleňou oživiť interiér, balkón, terasu alebo zimnú záhradu – rastliny ste už zakúpili, ale máte pocit, že výber kvetináčov nie je vôbec jednoduchý? Odborník z Hornbachu prináša užitočné rady a tipy, ktoré vám pomôžu zorientovať sa v pestrej ponuke a uľahčia rozhodovanie.

Sortiment nádob na pestovanie živého porastu je v dnešnej dobe naozaj veľmi bohatý a možností na výber je nespočetné množstvo. Ako sa v rozmanitej škále tovaru vyznať a ktoré kvetináče…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Máj 3, 2022 o 14:44 — Žiadne komentáre

Mesačné archívy

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby