Články používateľa Key Communications – Júl 2021 archív (5)

Ako sa schladiť doma i na záhrade

Letné mesiace prinášajú do života nielen pozitívnu energiu a radosť, ale aj možnosť sa opäť naplno venovať vonkajším aktivitám. Na druhú stranu je však ťažké vyrovnať sa s často až nepríjemne vysokými teplotami. Odborníci z Hornbachu poradia, ako sa dá ľahko i elegantne vyriešiť ochladzovanie doma aj na záhrade počas horúcich letných dní.

V interiéri sú v sparnom období najlepšími pomocníkmi klimatizácia, ochladzovače vzduchu a ventilátory. Naopak na záhrade k…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Júl 22, 2021 o 20:36 — Žiadne komentáre

Tipy na výber záhradného osvetlenia

Cez deň na záhrade vynikne každý detail, večer sa z nej však stane len temné bludisko. Stačí nápad a jednoduchý systém 12voltového alebo 24voltového osvetlenia a zázrak je hotový. Vďaka jednoduchému zapájaciemu systému s nízkym napätím si vytvoríte bezpečné osvetlenie rýchlo a ľahko. Nechajte sa inšpirovať tipmi od odborníka z Hornbachu, ktorý vám poradí s inštaláciou aj samotným výberom.

Výber typu rozvodu

„Hneď na začiatku sa…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Júl 14, 2021 o 15:23 — Žiadne komentáre

Čo robiť s odpadom zo zatepľovania?

Odpady sa tvoria pri každej činnosti, ktorú človek vykonáva. Množstvo odpadu je nevyhnutné redukovať a zabrániť tomu, aby sa dostal na skládky. Výnimkou nie je ani odpad zo zatepľovania stavieb. Viete, čo robiť so zvyškami polystyrénu, ktorý vám po zateplení zostane?

Efektívnym spôsobom ako produkciu odpadov minimalizovať, je zvýšiť podiel ich recyklácie a bezpečného zneškodňovania. Expandovaný polystyrén (EPS) je veľmi dobre a dokonca…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Júl 8, 2021 o 12:00 — Žiadne komentáre

Stredomorie u vás doma

Sedíte pod figovníkmi a olivovníkmi v podstate len na dovolenke? Už nemusíte, rastlinám z južných krajín sa darí dobre aj v kvetináčoch a prinesú atmosféru juhu aj do vašej záhrady.

Stredomorské rastliny možno rozdeliť do troch skupín: úžitkové rastliny, kvitnúce rastliny a palmy. „Tieto rastliny sú však o niečo citlivejšie ako tie pestované doma, preto by ste ich mali si na vonkajšej teploty nechať zvyknúť postupne,“ hovorí David Benda, odborník z oddelenia…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Júl 8, 2021 o 7:30 — Žiadne komentáre

Chcete skvelé ráno? Základom je dobre sa vyspať

Kvalitný a zdravý spánok je základným predpokladom dobrej nálady a produktívneho dňa. Pokiaľ sme mali pokojný spánok, nebude nám počas dňa chýbať energia. Kvalita spánku tak ovplyvňuje našu pohodu i výkonnosť. Ako ale vytvoriť ideálne podmienky, v ktorých sa jednoducho zaspáva a nerušene a kvalitne spí? Zistite, aké sú základné predpoklady a užitočné tipy pre dobrý spánok.

Príčiny zlého spánku môžu byť rôzne – od stresu a starostí cez prácu na smeny až po…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Júl 8, 2021 o 7:30 — Žiadne komentáre

Mesačné archívy

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby