Články používateľa Key Communications – August 2020 archív (5)

Nová udržateľná technológia pre domy

Doprajte si komfort založený na pokrokovej a udržateľnej technológii – v novostavbách i v starších rodinných domoch s radiátormi.

Ide o novinku, monoblokové tepelné čerpadlo GeniaAir Mono (3-12 kW, A+++) typu vzduch/voda. Dokáže zabezpečiť tepelnú pohodu, dostatok teplej vody, chladenie a znížiť účty za energiu…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa August 20, 2020 o 9:34 — Žiadne komentáre

Jesenný nákup inteligentného strešného okna VELUX je výhodnejší až o 100 €!

Viac svetla, čerstvého vzduchu a pohodlia za menej peňazí, to nie je ponuka na letnú dovolenku pri mori, ale jesenná akcia na nákup strešných okien VELUX. Celé dva mesiace od 1. septembra do 31. októbra 2020 môžete nakupovať nové strešné okná VELUX a príslušenstvo s dotáciou až 100 € na jedno okno a vylepšiť si tak komfort bývania.

Potrebné je sa zaregistrovať na stránke www.viacsvetla.sk, kde nájdete aj kompletné…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa August 18, 2020 o 14:35 — Žiadne komentáre

Funkcionalistickú vilu si majiteľ postavil svojpomocne

Veľkorysá a moderná rodinná vila v Brandýse leží na okraji záhradkárskej kolónie. V tichu, zeleni a s výhľadom na Labe. Jej majiteľ môže byť pyšný: postavil už dva domy, má dvoch synov a stromov už zasadil tiež dosť.

 

K výberu miesta Tomáš Dvořák, majiteľ domu a rodák z Varnsdorfu, hovorí: „So ženou som sa stretol počas štúdia na vysokej škole v Ostrave, potom sme sa presťahovali do Prahy. Veľmi skoro sme však zistili, že v Prahe sa nám až tak nepáči a…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa August 17, 2020 o 12:41 — Žiadne komentáre

Ponorné čerpadlá – neoceniteľný pomocník na záhrade

Leto prináša so sebou nielen krásne horúce dni, ale aj obdobia sucha a potrebu pravidelne zavlažovať trávnik, kvetinové záhony či záhrady. Výborným pomocníkom  pri zavlažovaní sú ponorné čerpadlá. Ako sa vyznať v širokej ponuke? Poradím vám, na čo treba myslieť pri výbere.

Ponuka čerpadiel je dnes naozaj široká. Prvým krokom k správnemu výberu je účel jeho použitia. Ak hľadáte čerpadlo, ktoré bude slúžiť na zavlažovanie záhrady a zároveň pomôže aj s odčerpaním…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa August 5, 2020 o 15:45 — Žiadne komentáre

Spoznajte výhody polystyrénu prostredníctvom vzdelávacej kampane

Združenie výrobcov a spracovateľov expandovaného polystyrénu (Združenie EPS SR) predstavuje ďalších hrdinov tepelnej izolácie. V rámci svojej edukatívnej kampane s názvom „Polystyrén men – Hviezdy tepelnej izolácie“  vyzdvihuje jednoduchou a hravou formou prednosti expandovaného polystyrénu.

 

„Touto kampaňou chceme konečnému spotrebiteľovi priniesť užitočné informácie zrozumiteľným…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa August 4, 2020 o 17:00 — Žiadne komentáre

Mesačné archívy

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby