Články používateľa Key Communications – September 2022 archív (6)

Svet bývania – aktuálne interiérové trendy na jeseň 2022

Jeseň je obdobím, kedy sa spájajú teplé slnečné lúče s chladnejším vzduchom a s nádhernými farbami meniacej sa krajiny. Je preto prirodzené, že máte chuť zmeniť dizajn svojho domova tak, aby zodpovedal meniacim sa ročným obdobiam. Inšpirujte sa interiérovými novinkami pre sezónu jeseň/zima 2022, ktoré pre vás pripravili odborníci z Hornbachu.

„Začiatok jari a koniec leta je už každoročne obdobím, kedy sa z domácich kutilov stávajú bytoví dizajnéri. Aj tento rok si…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa September 26, 2022 o 21:13 — Žiadne komentáre

Svetlíky VELUX prvýkrát aj na solárny pohon a v dvojmetrových rozmeroch

Spoločnosť VELUX tento rok rozšírila svoje portfólio riešení pre ploché strechy o svetlíky s plochým a zaobleným sklom, ktoré poskytujú maximum denného svetla. Tieto svetlíky novej generácie sú od tohto septembra dostupné aj vo verzii na solárny pohon a naviac v prekvapivo veľkých rozmeroch 150 x 100 cm, 150 x 150 cm a 200 x 100 cm. Dokážu zhmotniť sny všetkých architektov a investorov o dokonale presvetlenom priestore.

Jednou z najväčších výhod…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa September 14, 2022 o 15:07 — Žiadne komentáre

Dom, ktorý si nás našiel

Tak trochu rozprávkový príbeh

Pavel sa narodil v Bruntále, ale vyrastal v malej obci Vrbno pod Pradědem. Po vojne ho ale začal lákať mestský život, takže na nejaký čas zakotvil v Brne a neskôr sa presťahoval až do Prahy. Zdieľal byt so šiestimi priateľmi z Vrbna a psom. Pracoval v reštauráciách a baroch, ale aj ako model.

Keď sa zoznámil so svojím partnerom, najprv spolu bývali v byte po babičke, potom v krásnom lofte a nakoniec…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa September 14, 2022 o 14:45 — Žiadne komentáre

Z fasád predajní HORNBACH miznú písmená

Spoločnosť Hornbach by chcela touto cestou požiadať o spoluprácu svojich zákazníkov. Počas niekoľkých nocí sa stratili písmená z log na fasádach troch rôznych predajní. Okolnosti straty zatiaľ nie sú známe.

Vážení zákazníci, v poslednej dobe ste si mohli na rôznych predajniach Hornbach všimnúť chýbajúce písmená v hlavnom logu. Počas niekoľkých nocí sa stratila z fasád piatich rôznych predajní a zakaždým chýba iný znak Pre predstavu napríklad v Bratislave a Nitre…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa September 14, 2022 o 12:55 — Žiadne komentáre

Všetko o podomietkových inštaláciách

Kúpeľňa je priestor, ktorý by nemal byť iba pekný ale predovšetkým funkčný. Práve preto vznikli kompletné podomietkové kúpeľňové riešenia, ktoré sa ľahko inštalujú a zlepšujú nielen dizajn ale hlavne funkčnosť vašej kúpeľni.

Čo sú podomietkové inštalácie a aké majú výhody

Podomietkové inštalácie, známe tiež ako moduly, sú moderné systémy, ktoré sú zabudované v stene. Vonkajšie komponenty batérií či toaliet (rúrky, nádržky, ovládacie…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa September 6, 2022 o 13:47 — Žiadne komentáre

Skupina VELUX vymenovala Larsa Peterssona za nového generálneho riaditeľa.

Skupina VELUX vymenovala Larsa Peterssona za nového generálneho riaditeľa. Funkciu preberie po Davidovi Briggsovi, ktorý odchádza do dôchodku. Lars Petersson je v súčasnosti prezidentom a generálnym riaditeľom spoločnosti Hempel. Na čelo spoločnosti VELUX sa postaví 1. novembra 2022. Dovtedy bude dočasne poverený vedením firmy Anders Götzsche, finančný riaditeľ spoločnosti VELUX.

Lars Petersson prichádza z pozície prezidenta a generálneho riaditeľa…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa September 5, 2022 o 11:11 — Žiadne komentáre

Mesačné archívy

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby