Články používateľa Key Communications – November 2019 archív (12)

Deceuninck je jediný výrobca PVC dverových profilov v bezpečnostnej triede RC3

Vstupné PVC dvere s profilmi Eforte prešli náročným testovaním. Sú jedinými PVC dverami na našom trhu, ktoré ako celok, pri dodržaní správneho výrobného postupu, spĺňajú podmienky bezpečnostnej triedy RC3.

 

Posudzovaním bezpečnosti okien a dverí sa zaoberá hneď niekoľko noriem. Jedna z nich (STN EN 1627: 2011 Dvere, okná, závesné steny, mreže a uzávery. Odolnosť proti vlámaniu. Požiadavky a triedenie) stanovuje triedy bezpečnosti podľa odolnosti proti…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa November 25, 2019 o 13:05 — Žiadne komentáre

Čím potešiť svojich blízkych? Darujte im projekt!

Tiež si každý rok hovoríte, že tentokrát si nenecháte nákup vianočných darčekov na poslednú chvíľu, aby ste sa z toho nezbláznili? Potom máme pre vás dobrú správu. Tento rok to môže byť naozaj inak! Pri online objednávke vianočných darčekov v Hornbachu nad 40 eur máte totiž dopravu zadarmo.

 

Darčeky pre ženu

Čo by pod vianočným stromčekom potešilo babičku? Je skvelá kuchárka a aj tento rok vás pozvala na vianočnú…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa November 25, 2019 o 11:46 — Žiadne komentáre

Nezdravé domácnosti a školy negatívne vplývajú na zdravie detí

Piata výročná štúdia Healthy Home Barometer 2019, priniesla šokujúce zistenia o najzraniteľnejších členoch domácnosti – deťoch. Iniciátorom štúdie je spoločnosť VELUX Group, ktorá sa už takmer 80 rokov venuje zdravému bývaniu.

Až 26 miliónov, resp. 1 z 3 detí, v Európe žije v nezdravých domoch, s nedostatkami ako sú vlhkosť alebo pleseň, tma, nadmerný hluk a zima. V prípade, že sú deti vystavené všetkým štyrom faktorom naraz, častejšie trpia zlým zdravotným…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa November 20, 2019 o 16:55 — Žiadne komentáre

Wienerberger s 200-ročnou históriou

Spoločnosť Wienerberger tento rok oslavuje 200 rokov od svojho založenia. Z malej továrne sa firma postupne rozrástla na jedného z najúspešnejších výrobcov tehál na trhu. Dnes patrí k lídrom medzi inovatívnymi výrobcami stavebných materiálov. Aktuálne prevádzkuje 200 výrobných závodov v 30 krajinách sveta.

Úspešný príbeh firmy

História značky Wienerberger sa začala v roku 1819. Za jej vznikom stál dolnorakúsky stavebný…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa November 20, 2019 o 14:07 — Žiadne komentáre

Infrasauna: relax v pohodlí domova

Ste unavený a túžite po chvíľke hrejivého odpočinku? Predstavte si, ako sedíte v útulnej saune, vaším telom prechádza intenzívne teplo a vôňa éterických olejov vo vás navodzuje meditačný pokoj. Viete, že takýto relax si môžete dopriať každý deň priamo u vás doma?

 

Saunovanie má blahodarné účinky na fyzické aj psychické zdravie. Pobytom v nej si prehrejete pokožku, uvoľníte svaly a odpočiniete si. „Pravidelným saunovaním si môžete zlepšiť krvný obeh, zvýšiť…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa November 18, 2019 o 14:03 — Žiadne komentáre

Päťkrát áno pre živý vianočný stromček

Vianočný stromček je tradičným symbolom Vianoc, bez ktorého si tieto sviatky nevieme ani predstaviť. Vytvára tú správnu atmosféru a domovu prepožičiava čarovný ligot. Otázkou už len ostáva, či kúpiť živý alebo umelý. Prinášame vám päť dôvodov, prečo tento rok povedať „áno“ živému vianočnému stromčeku.   

 

  1. Zodpovedá vašim potrebám

Živé vianočné stromčeky sa predávajú v rôznych veľkostiach. Každý rok si tak…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa November 14, 2019 o 13:48 — Žiadne komentáre

Združenie EPS SR sa stalo členom medzinárodného družstva na výstavbu závodu na recykláciu EPS odpadov zo stavebníctva – PolyStyreneLoop

Združenie EPS SR (Združenie výrobcov a spracovateľov expandovaného polystyrénu) podporilo výstavbu závodu na fyzikálno-chemickú recykláciu EPS odpadov zo stavebníctva s názvom PolyStyreneLoop.

EUMEPS (Asociácia európskych výrobcov expandovaného polystyrénu), ktorého členom je aj Združenie EPS SR, si je dlhodobo vedomá rastúceho tlaku zo strany EÚ na zníženie negatívnych vplyvov na životné prostredie, preto sa voči EÚ…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa November 13, 2019 o 13:52 — Žiadne komentáre

Vianočné trendy roku 2019

Do Vianoc ešte nejaký ten piatok ostáva, ale jedno múdre príslovie hovorí, že kto je pripravený, nie je prekvapený. Pretože sa trendy netákajú iba módneho priemyslu, odborníci z Hornbachu vám prezradia, aké budú tohtoročné trendy v oblasti predvianočnej a vianočnej výzdoby. Vychutnajte si najkrajšie sviatky v roku obklopení tou správnou atmosférou.

 

„Tento rok si prídu na svoje všetci – priaznivci tradičnej výzdoby, severského minimalizmu…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa November 11, 2019 o 13:16 — Žiadne komentáre

Rýchla výmena pre krajšie výhľady

Petra pravidelne zásobuje svojich followerov na sociálnych sieťach lákavými výhľadmi zo svojho bytu. Bývanie pod Tatrami si to priam žiada. Jej najobľúbenejší pohľad na Gerlachovský štít nedávno získal moderný rám. Pôvodné drevené strešné okno vymenila za bezúdržbové s trojsklom.

Bytové domy…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa November 7, 2019 o 12:31 — Žiadne komentáre

Královka je ozdobou Jizerských hôr

Chátrajúca Královka postupne získava novú tvár. Majitelia pristúpili k dôkladnej rekonštrukcii tohto areálu, aby mu prinavrátili jeho pôvodnú krásu. Revitalizáciou s použitím moderných stavebných technológií by sa chceli čo najviac priblížiť pôvodnej Královke, ktorá bola postavená začiatkom minulého storočia.

 

História Královky

Už v roku 1888 postavil Spolok nemeckých turistov na tomto mieste prvú drevenú rozhľadňu, ktorú ale ani nie po dvadsiatich…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa November 6, 2019 o 14:39 — Žiadne komentáre

Jesenné upratovanie v Prešove bolo opäť úspešné

 

V Prešove prebiehalo od polovice septembra veľké jesenné upratovanie. Do akcie sa zapojila aj spoločnosť HORNBACH, ktorá podporila aktivitu mesta pätnástimi označenými veľkoobjemovými kontajnermi. Zároveň si nechala vypracovať prieskum o triedení odpadu, podľa výsledkov ktorého separuje odpad deväť z desiatich opýtaných obyvateľov Prešovského kraja.

 

Tradičné jesenné upratovanie v Prešove sa začalo 18. septembra…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa November 4, 2019 o 10:51 — Žiadne komentáre

Na Klokočine ukončili druhú etapu – okruh 1 modernizácie potrubia

Spoločnosť Metrostav ukončila práce na druhej etape okruhu č.1 modernizácie vykurovacieho systému na nitrianskom sídlisku Klokočina 1.

Spoločnosť Metrostav bola poverená komplexnou rekonštrukciou zariadení pre distribúciu tepla v jednotlivých tepelných obvodoch ako aj inštaláciu nových zariadení pre odovzdávanie tepla v jednotlivých odovzdávajúcich staniciach tepla (OST). Okrem toho budú vybudované nové potrubné vedenia na prepojenie jednotlivých obvodov…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa November 4, 2019 o 10:45 — Žiadne komentáre

Mesačné archívy

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby