Online kalkulačka dokáže spočítať budúce náklady na kvalitné osvetlenie

Bratislava, 28. augusta – Popredný svetový výrobca plochého skla, spoločnosť Guardian, predstavuje kalkulačku, ktorá dokáže spočítať celkové náklady, efektivitu osvetlenia a svetelnú priepustnosť vonkajšieho zasklenia nových stavieb. Aplikácia, určená predovšetkým pre developerov, architektov a interiérových dizajnérov, je k dispozícii zadarmo na adrese lightingcalculator.guardian.com.

Kalkulačka poskytuje analýzy celkových nákladov a výkonových parametrov použitia vysoko-výkonových skiel pri riešení osvetlenia interiérov budov. Dizajnéri svetelných systémov môžu porovnať rôzne kombinácie skiel a povrchov pre vyhodnotenie výhod a nevýhod jednotlivých skiel a povrchov vnútri budovy.

Kalkulátor zohľadňuje viaceré dôležité dáta, ako príkon, elektrické napätie, svietivosť, plocha skla, náklady na zasklenie a inštaláciu, údržba a čas inštalácie. Zadané vstupné parametre online kalkulačka spracuje a pripraví prehľadný report s vyhodnotením. Porovnáva a zhodnocuje najmä výkonnosť osvetlenia voči výške obstarávacích aj prevádzkových nákladov. Tak umožní optimalizovať svietivosť a výšku nákladov. Výsledky zhrnuté do tabuliek sú dostupné vo formáte PDF.

Guardian je lídrom v oblasti vývoja a výroby skla pre osvetlenie, vyrába aj anti-reflexné sklo, ktoré maximalizuje svietiaci výkon vďaka svojej vysokej svetelnej priepustnosti a minimálnemu odrazu svetla.

Verejne dostupný kalkulátor, vyvinutý v spolupráci so spoločnosťou Stout Systems, je jedným z mnohých digitálnych nástrojov, ktoré Guardian predstavil pre zjednodušenie špecifických produktových procesov pre architektov, staviteľov a interiérových dizajnérov, ako je Building Energy Calculator, BIM Generator, aplikácie SunGuard, web InGlass a ecoScorecard.

Kalkulátor si môžete bezplatne vyskúšať TU.

Zobrazenia: 449

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby