Terasa je ideálnym miestom pre relax. Zároveň však harmonicky dotvára exteriér rodinného domu. Mnohé typy terás si pre dlhodobé udržanie svojho pôsobivého vzhľadu vyžadujú dôkladnú starostlivosť. Veľké škody dokážu napáchať najmä škrvny od jedla, nápojov či olejov. Inoutic však uvádza na trh  terasové dosky Terrrace Massive Pro, s ktorými vám starosti s náročnou údržbou terasy odpadnú. Ide o dosky potiahnuté tenkou vrstvou polyméru (PVC), ktorý drevoplast chráni pred poškriabaním a škvrnami akéhokoľvek pôvodu.

 

Podlahové dosky Terrace Massive Pro sa vyrábajú z patentovaného drevoplastového kompozitného materiálu Twinson a predstavujú ekologickú alternatívu k podlahám z dreva. Ničím nerušený relax na terase umocňuje ich minimálna údržba. Užívateľ sa nemusí obávať kvapiek od oleja, opaľovacieho krému, jedla či nápojov. Dodatočná polymérová povrchová vrstva týchto terasových dosiek zabezpečuje ich extrémnu odolnosť proti rôznym typom škvŕn a mastných fľakov. Čistenie takejto terasy je hračka. Stačí ju dvakrát ročne opláchnuť čistou vodou alebo jemným mydlovým roztokom a mäkkou kefkou. Vyhnúť sa však treba abrazívnym čistiacim prostriedkom a tiež takým, čo obsahujú acetón. Škvrny spôsobené jedlom treba odstrániť v priebehu 24 hodín – vystačite si opäť len s vodou a mydlovým roztokom.

 

Vzhľad ušľachtilého dreva a stálofarebnosť

Terrace Massive Pro sú extrémne pevné dosky, preto znesú vysokú záťaž a ani namáhanie poveternostnými vplyvmi ich v priebehu niekoľkých rokov nezničí. Povlak z PVC samozrejme tiež bráni vzniku triesok, hladký povrch bez medzier je ideálny pre chôdzu naboso. Terasa je tak bezpečná aj pre deti, ktoré sa na nej môžu dosýta hrať. Terasové dosky sú v ponuke v štyroch autentických prírodných odtieňoch, ktoré svoju sviežosť a pôvodnú farbu nestratia  ani po rokoch.

 

 

 

 

Rýchla a ľahká montáž

Terasy z Terrace Massive Pro sa inštalujú veľmi jednoducho a rýchlo, a to vďaka systému skrytých spôn. Podkladové profily môžu byť buď z materiálu Terrace, alebo z hliníka. Použiť ich treba vždy s vhodným príslušenstvom. Terasové dosky sú vhodné pre rôzne typy terás. Minimálna celková konstrukčná výška od 36 mm predurčuje použitie systému taktiež pri rekonštrukciách balkónov a terás. Keďže Terrace Massive Pro umožňuje konstrukčnú výšku aj 70 mm a viac, možno s týmto systémom realizovať aj plávajúce konštrukcie, napr. na plochých strechách.

 

 Technická špecifikácia materiálu

+ Masívne podlahové dosky s tvrdým plastovým povrchom pre vysokú záťaž

+ Ľahká údržba, odolnosť proti škrabancom a škvrnám vďaka ochrannej vrstve

+ Dva rôzne povrchy: štruktúrovaný (s autentickým vzhľadom dreva) a ryhovaný

+ Šírka 140 mm (úžitková šírka 145 mm), výška 20 mm

+ Šírka škár len 4,5 mm

+ Minimálna celková konštrukčná výška (od 36 mm)

+ Aj zaoblenia možno veľmi jednoducho vyrezať

+ Ukončovací profil nie je nevyhnutne potrebný

+ Vysoká odolnosť proti pošmyknutiu: R10 na ryhovanej strane/R11 na strane s dreveným vzhľadom

 

Zobrazenia: 483

Komentáre k tomuto článku sú uzavreté

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby