Výrobca V-Ray Chaos Group uvoľnil beta verziu nového V-Ray 2.0 pre 3ds studio Max. Je k dispozícii pre všetkých zákazníkov, ktorí využijú možnosť predobjednávky tejto novej verzie. Oficiálne uvoľnenie verzie V-Ray 2.0 bude 6.12.2010.

Zmeny a novinky vo verzii V-Ray 2.0.

Nová verzia tohoto obľúbeného rendrovacieho plug-in V-Ray bude ponúkať nielen mnoho praktických a užitočných vylepšení (nové elementy, materiály, efekty), ale jej súčasťou bude aj ďalší nástroj: V-Ray RealTime.
V-Ray RT bude pracovať nielen s využitím CPU, ale aj grafickej karty. Umožní tak užívateľovi tvorbu náhľadových vizualizácií v reálnom čase s tým, že k výpočtom náhľadov sa bude využívať nielen výkon procesora počítača, ale i grafickej karty. Náhľady sa budú zobrazovať automaticky priamo v okne editora. V-Ray 2.0 pre 3ds max tak naplno skombinuje renderovacie jadro V-Ray for 3ds Max s V-Ray RT na CPU a V-Ray RT na GPU a stane sa komplexným rendrovacím riešením.

Viac info na portali technickej CAD podpory - tu.

Podporovane platformy
Autodesk® 3ds Max® version 9.0 or later

Zobrazenia: 305

Komentár


ARCHITEKT
Komentár osoby Martin Procházka o November 29, 2010 na 16:44
Ale čo sa týka samotného Vray-u tak jednoznačne dobili páni z Bulharska svetový trh

ARCHITEKT
Komentár osoby Martin Procházka o November 29, 2010 na 16:23
ono tieto GPU rendre je pekná vec, tešil som sa na ne, myslel som že sa extrémne skráti čas rendru, ale prax je iná. Tým že algoritmus výpočtu na GPU je odlišný od toho na CPU k zrýchleniu v praxi ešte nedochádza - ak zoberieme kvalitu výsledneho rendru/čas. Nepredpokladám že si pre jednoduché rendre niekto kúpi Teslu od Nvidie.

PROJEKTANT
Komentár osoby Milan Olšavský o November 29, 2010 na 15:03
Uz sa tesim :-) na ucty za elektrinu :-D GPU RT

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby