Americká sklárska spoločnosť Guardian prichádza na náš trh zo zaujímavým interiérovým riešením. Spozornieť by mali najmä milovníci minimalizmu a sviežosti. Dekoračné sklo DecoCristal SuperWhite svojou dokonalou belosťou posunie vašu kuchyňu či kúpeľňu na úplne novú úroveň.

Už sme si zvykli, že v moderných domácnostiach je dekoratívne sklo prítomné stále častejšie a vo väčšej miere. Nielen dobre vyzerá, ale je aj nenáročné na údržbu. Dokonca funguje aj ako vkusná ochrana pred koróziou, zatekaním, či stratou farby. Presne to ponúkajú aj dekoratívne sklá DecoCristal SuperWhite od spoločnosti Guardian. Dokážu vdýchnuť nový život fádnym stenám, nábytku, dverám, alebo kuchynským, či kúpeľňovým povrchom. Poprípade efektne prekryjú rôzne nedokonalosti, praskliny alebo fľaky.

Interiérových kreatívcov novinka určite zaujme aj možnosťou spájať jednotlivé sklené bloky do väčších celkov. Môžete tak pre svoj priestor získať veľké plochy s hladkým povrchom, a to prináša netušené estetické možnosti.

Biela hrá prím                                                     

Farba je stále viac v popredí záujmu. Je jedno či si kupujete nové auto, tričko alebo zariaďujete byt či dom. Je pravdepodobné, že jedným z hlavných kandidátov spomedzi farieb bude biela. Tou nič nepokazíte, práve naopak. Biela je proste „in“ a pre interiérové sklá to platí dvojnásobne – žiari, je symbolom čistoty a estetickej vyspelosti. Niet divu, že sa návrhári v Guardiane rozhodli vydať práve týmto smerom. Biela zdôrazňuje avantgardný charakter miestnosti a vypovedá o čistote a ľahkosti priestoru. Naviac opticky zväčšuje miestnosť a prináša pocit sviežosti.

Sklo šité na mieru

Teraz si povedzme niečo o tom, ako sa z obyčajného kusu skla stane exkluzívny interiérový doplnok. Aj keď sa to možno nezdá, nie je to nič zložité. Iskru získa sklo po nanesení špeciálnej organickej farby. Po uschnutí farba dodáva typický snehobiely odlesk a z obyčajného skla sa tak stane materiál najvyššej kvality. Veľké pláty skla s už nanesenou farbou sa potom narežú presne podľa želania zákazníka. Takýto postup zaručuje veľmi efektívnu produkciu, vďaka čomu Guardian ponúka sklá DecoCristal za prijateľné ceny.

Bezpečnosť na prvom mieste

Štatistiky hovoria, že najviac úrazov sa stáva v domácnosti. Guardian tak nenechal nič na náhodu a ponúka svoje produkty aj v bezpečnostnom prevedení. Produkty DecoCristal sú k dispozícii aj s vlepenou priehľadnou fóliou, ktorá zabráni triešteniu skla v prípade úderu či nárazu. To je výborná správa najmä pre rodiny s malými deťmi, ktoré takúto možnosť určite privítajú.

Viac informácií o produkte nájdete na stránke www.guardian.com.

Zobrazenia: 441

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby