Triediť podľa:
Diskusie | Odpovede | Posledná aktivita |
---|---|---|
ARCHITEKT prosba o raduHladam firmu na rekonstrukciu bytov, ktora ma za sebou skusenosti, odporucania na vybornu, cena primerana kvalite a sikovnych robotnikov vo… Začal(-a) marketa anna medas |
11 |
Júl 24, 2017 Odpoveď od marketa anna medas |
REMESELNÍK stavebne úpravy susedaDobrý deň..som tu nový tak neviem či dobre píšem tu. Chcem sa opýtať či môj sused môže robiť úpravy povrchu / zamkova dlažba a betonove die… Začal(-a) Boris Bokotej |
0 | Máj 10, 2017 |
ARCHITEKT podesta pred dvere hlbkyAhojte, poradte aka ma byt min. hlbka podesty pred dverami /dnu otvarave do bytu/ na konci vystupneho ramena v bytovom dome. v prilohach m… Začal(-a) Katarína Gáboríková |
2 |
Mar 7, 2017 Odpoveď od Katarína Gáboríková |
Tienenie - ostenie okienDobrý deň, chcel by som sa s vami poradiť. Na internete som objavil takýto tieniaci prvok (alebo v alternatíve úpravy ostenia) Neviete pro… Začal(-a) Michal Nagy |
0 | Mar 5, 2017 |
FIRMA planitop 100 od MapeiDobry den, prerebam byt na Kustrovej, tehlovy s betonovym prekladom a stropom, na steny ide hlinena omietka picas, a beton chcem priznat -… Začal(-a) Ľuboš Míček |
0 | Nov 14, 2016 |
Alternatíva Maxplus AKURád by som staval záhr. chatku/minidomek zo systému Maxplus AKU.Napadlo mi, použiť namiesto relatívne drahých hotových dielcov vlastné rieš… Začal(-a) Roman Má |
0 | Nov 12, 2016 |
DIZAJNÉR Hladáťe interieroveho dizajnera ? Kto hlada dizajnera ?Hladáťe interieroveho dizajnera ? Kto hlada dizajnera ? Napište na Tenneznami290@azet.sk Začal(-a) Architekt dizajn |
0 | Nov 3, 2016 |
Výrobca nábytku na mieru - Slovensko.Ahojte, chcela by som sa spýtať na Vaše skúsenosti a odporúčania ohľadom slovenských výrobcov nábytku. Najviac sa mi pozdáva (z tých čo som… Začal(-a) Zdenka Paulová |
0 | Okt 12, 2016 |
STAVBYVEDÚCI WACKER NEUSON 803Ahojte, máte niekto skúsenosti s bágrom WACKER NEUSON 803? Čo si o ňom myslíte? http://ornica.sk/ Začal(-a) Karol Mažár |
0 | Okt 7, 2016 |
LAICKÁ VEREJNOSŤ je zasklenie loggie dobry napad?manzelka ma presviedca, aby sme dali zasklit nasu loggiu, nie som si isty, ci to je dobry napad, preto by som ocenil vase rady, pripadne os… Začal(-a) Pavol Smutný |
1 |
Sep 26, 2016 Odpoveď od Jaroslav Bratský |
Vypracujeme svetlotechnický posudok.
svetlotechnika - vypracujeme svetlotechnický posudok pre Váš projekt.