Triediť podľa:
| Diskusie | Odpovede | Posledná aktivita |
|---|---|---|
|
STAVEBNíK Dom do 40tis EURZdravím vospolok. Začnem na rovinu, na túto stránku som sa prihlásil lebo chceme si s priateľkou postaviť RD. Problémom sú samozrejme finan… Začal(-a) Michal Vrábeľ |
97 |
Júl 25, 2017 Odpoveď od Michal Vrábeľ |
|
ARCHITEKT prosba o raduHladam firmu na rekonstrukciu bytov, ktora ma za sebou skusenosti, odporucania na vybornu, cena primerana kvalite a sikovnych robotnikov vo… Začal(-a) marketa anna medas |
11 |
Júl 24, 2017 Odpoveď od marketa anna medas |
|
REMESELNÍK stavebne úpravy susedaDobrý deň..som tu nový tak neviem či dobre píšem tu. Chcem sa opýtať či môj sused môže robiť úpravy povrchu / zamkova dlažba a betonove die… Začal(-a) Boris Bokotej |
0 | Máj 10, 2017 |
|
ARCHITEKT podesta pred dvere hlbkyAhojte, poradte aka ma byt min. hlbka podesty pred dverami /dnu otvarave do bytu/ na konci vystupneho ramena v bytovom dome. v prilohach m… Začal(-a) Katarína Gáboríková |
2 |
Mar 7, 2017 Odpoveď od Katarína Gáboríková |
Tienenie - ostenie okienDobrý deň, chcel by som sa s vami poradiť. Na internete som objavil takýto tieniaci prvok (alebo v alternatíve úpravy ostenia) Neviete pro… Začal(-a) Michal Nagy |
0 | Mar 5, 2017 |
|
FIRMA planitop 100 od MapeiDobry den, prerebam byt na Kustrovej, tehlovy s betonovym prekladom a stropom, na steny ide hlinena omietka picas, a beton chcem priznat -… Začal(-a) Ľuboš Míček |
0 | Nov 14, 2016 |
Alternatíva Maxplus AKURád by som staval záhr. chatku/minidomek zo systému Maxplus AKU.Napadlo mi, použiť namiesto relatívne drahých hotových dielcov vlastné rieš… Začal(-a) Roman Má |
0 | Nov 12, 2016 |
|
DIZAJNÉR Hladáťe interieroveho dizajnera ? Kto hlada dizajnera ?Hladáťe interieroveho dizajnera ? Kto hlada dizajnera ? Napište na Tenneznami290@azet.sk Začal(-a) Architekt dizajn |
0 | Nov 3, 2016 |
Výrobca nábytku na mieru - Slovensko.Ahojte, chcela by som sa spýtať na Vaše skúsenosti a odporúčania ohľadom slovenských výrobcov nábytku. Najviac sa mi pozdáva (z tých čo som… Začal(-a) Zdenka Paulová |
0 | Okt 12, 2016 |
|
STAVBYVEDÚCI WACKER NEUSON 803Ahojte, máte niekto skúsenosti s bágrom WACKER NEUSON 803? Čo si o ňom myslíte? http://ornica.sk/ Začal(-a) Karol Mažár |
0 | Okt 7, 2016 |
Vypracujeme svetlotechnický posudok.
svetlotechnika - vypracujeme svetlotechnický posudok pre Váš projekt.