Triediť podľa: Zobrazenie
Diskusie | Odpovede | Posledná aktivita |
---|---|---|
PROJEKTANT sprievodná správadobry den! potreboval by som poradit...existuje alebo kde mozem najst nejaky vzor alebo pomocku k sprievodnej správe k územnému plánu zóny.… Začaté používateľom Peter Macuška v Stavebné otázky |
3 |
Jan 27, 2012 Odpoveď od Martin Procházka |
DEVELOPER Interierovy dizajn - KosiceDobry den, potreboval by som navhrnut interier novostavby rodinneho domu v KE. Koho by ste mi vedeli odporucat resp. kto by vedel ponu… Začaté používateľom yoyo9550 v Nezaradené |
6 |
Jan 18, 2012 Odpoveď od marketa anna medas |
STAVEBNíK Stavba kominuPotreboval by som poradit v Dome idem robit ustredne kurenie a poreboval by som informaciu ohladom komina moze byt komin sucast nosneho mur… Začaté používateľom Peter Pavuk v Stavebné otázky |
3 |
Jan 13, 2012 Odpoveď od yoyo9550 |
OBCHODNÝ ZÁSTUPCA Plesnivé fasády po zatepleníAký máte názor na plesnivé fasády zateplených budov? Začaté používateľom Jozef Kis v Stavebné otázky |
10 |
Jan 11, 2012 Odpoveď od Jozef Kis |
PROJEKTANT Leštená omietka(benátsky štuk, stucco lustro atd)Zdravim Vas, chcel by som sa Vas opytat ci vie niekto kde by som vedel kupit lestenu omietku v KE alebo PO...??? Začaté používateľom Peter Merva v Stavebné otázky |
6 |
Jan 8, 2012 Odpoveď od Jozef Kis |
STAVEBNíK Max. a min. šírka schodiskového stupňaAhojte! Vie mi prosím niekto poradiť,aká je možná minimálna(na vnútornej strane) a maximálna(na vonkajšej strane) šírka schodiskového s… Začaté používateľom Peter Čuboň v Stavebné otázky |
2 |
Jan 6, 2012 Odpoveď od Peter Čuboň |
FIRMA vhodný typ kotlaV objekte uvažujeme s radiátormi a rozhodujeme sa pre typ kotla . Uvažovaná teplota média bude 65°C. je v tomto prípade vhodný kondenzačný… Začaté používateľom Pojezdal Roman v Stavebné otázky |
3 |
Dec 30, 2011 Odpoveď od Pojezdal Roman |
ARCHITEKT Aký spôsob vykurovania v novom bytovom dome?Zdravím všetkých. Momentálne pracujem na štúdii bytového domu. Chcel by som poradiť s voľbou spôsobu vykurovania pre bytový dom. Nie som… Začaté používateľom Ing. arch. Miroslav Pika v Stavebné otázky |
21 |
Dec 30, 2011 Odpoveď od Daša Jarošová |
STAVBYVEDÚCI Zateplenie Rodinného domu - minerálna vlna alebo polystyrénDobrý deň Chcel by som sa opýtať, s čím je v dnešnej dobe výhodnejšie zatepľovať rodinný dom ? Minerálnou vlnou alebo polystyrénom ? Začaté používateľom Ing. Igor Baláž v Stavebné otázky |
1 |
Dec 18, 2011 Odpoveď od Milan Olšavský |
PROJEKTANT Autocad - problém s otváraním nových súborovDobrý deň, mám problém s Autocadom, ak chcem otvoriť ďalší súbor dvojklikom z totalcomandera alebo priamo z Windowsu neotvorí mi ho v novom… Začaté používateľom Peter Mišenčík v Nezaradené |
2 |
Dec 15, 2011 Odpoveď od Peter Mišenčík |
Vypracujeme svetlotechnický posudok.
svetlotechnika - vypracujeme svetlotechnický posudok pre Váš projekt.