Každá nehnuteľnosť má v svojom základe dva rozmery - stavebný a finančný. Preto sú stavebníctvo a financie niečo ako dvojičky.

V procese plánovania sa robia rozhodnutia o týchto základných parametroch, ktoré neustále ovplyvňujú pozitívne či negatívne kvalitu nehnuteľnosti. Po stavebnej stránke sa je potrebné hlavne postarať, aby sa človek len nepresťahoval zo staršej skládky toxického odpadu do novej skládky toxického odpadu. Po finančnej stránke sa je rozumné postarať o to, aby výdavky s novým bývaním boli nižšie, ako tomu bolo v bývaní, z ktorého sa odchádza. Dnes sa už každý môže postarať o tom, aby jeho budúce bývanie, alebo napríklad jeho budovy na podnikanie boli ľudskému zdraviu prospešné a finančne podstatne lacnejšie. 

Naša spoločnosť www.fren.sk prináša na Slovenský trh s nehnuteľnosťami moderný systém spoločného nakupovania. 

FREN Systém nie je v svojej podstate vôbec zložitý na pochopenie. Jeho fungovanie je založené na podobných princípoch, podľa ktorých fungovali pôvodné systémy spolužitia ľudí pred tým, než boli násilným spôsobom nahradené ešte dnes fungujúcimi sebeckými a neudržateľnými systémami spolužitia.

Dá sa očakávať, že podobne, ako iné nové záležitosti v medziľudských vzťahoch, aj fungovanie a produkty FREN Systému Vám môžu zo začiatku prísť neuveriteľné. Zvlášť preto, že peniaze sú jednou z najháklivejších a najbolestivejších záležitostí v medziľudských vzťahoch. Pravdepodobne by sme nenašli človeka, ktorý by nebol ohľadne peňazí niekym, komu predtým dôveroval, oklamaný. Dnešné typy fungovania finančných systémov zhoršujú medziľudské vzťahy, nie naopak. FREN Systém je určený pre použitie širokou verejnosťou - pre vlastníkov alebo budúcich vlastníkov nehnuteľnosti, tak pre občanov ako aj pre podnikateľov, nie pre malú skupinu individualistov.

Na Slovensku je bankami poskytnutých viac ako 12.500.000.000,-€ úverov na bývanie. Ročne preto zaplatíme bankám pri priemernom ročnom úroku 5% naviac oproti tomu, koľko nám banky požičali za úvery na bývanie približne 625.000.000,-€. Skúste si predstaviť, ako by náš život ovplyvnilo to, keby sme 90% z týchto naviac zaplatených peňazí mohli použiť na niečo užitočné. Keď dostatočne popustíte uzdu svojej fantázie, tak ste pravdepodobne začali myslieť ako člen FREN Systému. 

Každá nehnuteľnosť je príliš vzácna na to, aby o ňu vlastník prišiel pre akýkoľvek dôvod nedostatku financií na splácanie úveru.

Zobrazenia: 376

Odpovedať na toto

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby